Sen öyle san. ..
Konu sahibi arkadaş tamam diyor sen kalkmış artistik yapıyorsun gerek yok müdahale etme..
Tapatalktan siteyi takip etmeye çalışıyorum ve son 30 konu falan gösteriliyor programda arkadaş 10 tane konu açmış aynı başlık ve boş içerik açtığı her konu benim işime yarayacak bir konuyu götürüyor buda canımı sıkıyor.
Haa madem bu normal bir şey o zaman siteyi yöneten arkadaşlar Tapatalk ayarlarından bu bölümün gösterilmesini kaldırırsa seviniriz sorun da kalmaz..
Sen öyle san. ..
Konu sahibi arkadaş tamam diyor sen kalkmış artistik yapıyorsun gerek yok müdahale etme..
Tapatalktan siteyi takip etmeye çalışıyorum ve son 30 konu falan gösteriliyor programda arkadaş 10 tane konu açmış aynı başlık ve boş içerik açtığı her konu benim işime yarayacak bir konuyu götürüyor buda canımı sıkıyor.
Haa madem bu normal bir şey o zaman siteyi yöneten arkadaşlar Tapatalk ayarlarından bu bölümün gösterilmesini kaldırırsa seviniriz sorun da kalmaz..
Sen öyle san. ..
Burası zaten gereksiz ve deneme Mesajları bölümü burda istenilirse denemek için 20tane aynı konudan hatta 1000tane bile açabilir çünkü burası deneme bölümü işte bu yüzden burdaki mesajlar ve konular sayılmıyor Bu konuda burda herkez özgür serbest burası yardım veya içeriği olan yararlı konu açma yeri değil.
Burası zaten gereksiz ve deneme Mesajları bölümü burda istenilirse denemek için 20tane aynı konudan hatta 1000tane bile açabilir çünkü burası deneme bölümü işte bu yüzden burdaki mesajlar ve konular sayılmıyor Bu koduda burda herkez özgür serbest burası yardım veya içeriği olan yararlı konu açma yeri değil.