Oğuzhan Üye Tahir' Alıntı: Yaşlandım genç. Artık forumda takılırken yoruluyorum Genişletmek için tıkla ...
ismail Üye Tahir' Alıntı: Yaşlandım genç. Artık forumda takılırken yoruluyorum Genişletmek için tıkla ... Abi adın Hakan mı? Kayra mı? Ahmet mi? Tahir mi? Herkes farklı telden çalıyo. Tanışma bölümünde ahmet, nickin Kayrabeyken Kayra, maxikutlamalarda Hakan, şimdi Tahir Abi resmen kombo yapmışsın Bide çok Önceden Gökçen abimin sana selamı vardı
Tahir' Alıntı: Yaşlandım genç. Artık forumda takılırken yoruluyorum Genişletmek için tıkla ... Abi adın Hakan mı? Kayra mı? Ahmet mi? Tahir mi? Herkes farklı telden çalıyo. Tanışma bölümünde ahmet, nickin Kayrabeyken Kayra, maxikutlamalarda Hakan, şimdi Tahir Abi resmen kombo yapmışsın Bide çok Önceden Gökçen abimin sana selamı vardı
Oğuzhan Üye İsmail' Alıntı: Abi adın Hakan mı? Kayra mı? Ahmet mi? Tahir mi? Herkes farklı telden çalıyo. Tanışma bölümünde ahmet, nickin Kayrabeyken Kayra, maxikutlamalarda Hakan, şimdi Tahir Abi resmen kombo yapmışsın Bide çok Önceden Gökçen abimin sana selamı vardı Genişletmek için tıkla ... Takam digerleri neyse de Hakan'i nereden cikardin cok merak ediyorum
İsmail' Alıntı: Abi adın Hakan mı? Kayra mı? Ahmet mi? Tahir mi? Herkes farklı telden çalıyo. Tanışma bölümünde ahmet, nickin Kayrabeyken Kayra, maxikutlamalarda Hakan, şimdi Tahir Abi resmen kombo yapmışsın Bide çok Önceden Gökçen abimin sana selamı vardı Genişletmek için tıkla ... Takam digerleri neyse de Hakan'i nereden cikardin cok merak ediyorum
MrTech Üye İsmail' Alıntı: Abi adın Hakan mı? Kayra mı? Ahmet mi? Tahir mi? Herkes farklı telden çalıyo. Tanışma bölümünde ahmet, nickin Kayrabeyken Kayra, maxikutlamalarda Hakan, şimdi Tahir Abi resmen kombo yapmışsın Bide çok Önceden Gökçen abimin sana selamı vardı Genişletmek için tıkla ... Ahmeet
İsmail' Alıntı: Abi adın Hakan mı? Kayra mı? Ahmet mi? Tahir mi? Herkes farklı telden çalıyo. Tanışma bölümünde ahmet, nickin Kayrabeyken Kayra, maxikutlamalarda Hakan, şimdi Tahir Abi resmen kombo yapmışsın Bide çok Önceden Gökçen abimin sana selamı vardı Genişletmek için tıkla ... Ahmeet
MrTech Üye Kabız Civciv' Alıntı: Hayir Tahir Kayra iki ismi var Genişletmek için tıkla ... Onlar ogullarının ismi degil miydi Oguzhan ?
Kabız Civciv' Alıntı: Hayir Tahir Kayra iki ismi var Genişletmek için tıkla ... Onlar ogullarının ismi degil miydi Oguzhan ?
ismail Üye Kabız Civciv' Alıntı: Takam digerleri neyse de Hakan'i nereden cikardin cok merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... Dedim ya maxi kutlamalarda Hakan demişler - - - Eklendi - - - MrTech' Alıntı: Ahmeet Genişletmek için tıkla ... Biliyorum ama abim kombo yapmış - - - Eklendi - - - MrTech' Alıntı: Onlar ogullarının ismi degil miydi Oguzhan ? Genişletmek için tıkla ...
Kabız Civciv' Alıntı: Takam digerleri neyse de Hakan'i nereden cikardin cok merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... Dedim ya maxi kutlamalarda Hakan demişler - - - Eklendi - - - MrTech' Alıntı: Ahmeet Genişletmek için tıkla ... Biliyorum ama abim kombo yapmış - - - Eklendi - - - MrTech' Alıntı: Onlar ogullarının ismi degil miydi Oguzhan ? Genişletmek için tıkla ...
Oğuzhan Üye MrTech' Alıntı: Onlar ogullarının ismi degil miydi Oguzhan ? Genişletmek için tıkla ... Hayir degil Ahmet kucuk oglunun ismi
MrTech' Alıntı: Onlar ogullarının ismi degil miydi Oguzhan ? Genişletmek için tıkla ... Hayir degil Ahmet kucuk oglunun ismi