achambo Üye Tahir' Alıntı: Gider ayak birilerini yanımda götüreyim istiyorum ama karar veremiyorum.bu yüzden hep yeri geziyorum Not : iyi fotoşop Genişletmek için tıkla ... paintshop - - - Eklendi - - - ama 4 konuda tahir yazıyodu - - - Eklendi - - - biri de mesaja ctrl a yapıp bakmamış ki
Tahir' Alıntı: Gider ayak birilerini yanımda götüreyim istiyorum ama karar veremiyorum.bu yüzden hep yeri geziyorum Not : iyi fotoşop Genişletmek için tıkla ... paintshop - - - Eklendi - - - ama 4 konuda tahir yazıyodu - - - Eklendi - - - biri de mesaja ctrl a yapıp bakmamış ki
achambo Üye x-scarface' Alıntı: Tahir dede idolüm Genişletmek için tıkla ... dedeme yetişmezsin onun 1.likleri büyük konularda
x-scarface' Alıntı: Tahir dede idolüm Genişletmek için tıkla ... dedeme yetişmezsin onun 1.likleri büyük konularda
achambo Üye Tahir' Alıntı: Ali Allah sana yardım etsin. Genişletmek için tıkla ... ali kim? - - - Eklendi - - - Tahir' Alıntı: He ya cok üst konum var bulundukları bölümlerde lider Övünmek gibi olmasın da Genişletmek için tıkla ... benim 6 konum var
Tahir' Alıntı: Ali Allah sana yardım etsin. Genişletmek için tıkla ... ali kim? - - - Eklendi - - - Tahir' Alıntı: He ya cok üst konum var bulundukları bölümlerde lider Övünmek gibi olmasın da Genişletmek için tıkla ... benim 6 konum var
achambo Üye Tahir' Alıntı: Ali aha bu konuyu açan genç Genişletmek için tıkla ... dede alican desene ali diyince anlamadım
Tahir' Alıntı: Ali aha bu konuyu açan genç Genişletmek için tıkla ... dede alican desene ali diyince anlamadım
KayraBey Üye achambo' Alıntı: dede alican desene ali diyince anlamadım Genişletmek için tıkla ... Tamam Alican , Allah sana yardım etsin.
achambo' Alıntı: dede alican desene ali diyince anlamadım Genişletmek için tıkla ... Tamam Alican , Allah sana yardım etsin.
Oğuzhan Üye Tahir' Alıntı: Allah bilir işimiz duserse gideriz birgün Genişletmek için tıkla ... Bekleriz
KayraBey Üye Kabız Civciv' Alıntı: Bekleriz Genişletmek için tıkla ... Zaten sana gelirim he haberin olsun.bana sahilde kalamar ısmarla
Kabız Civciv' Alıntı: Bekleriz Genişletmek için tıkla ... Zaten sana gelirim he haberin olsun.bana sahilde kalamar ısmarla