KayraBey Üye -Akıncı' Alıntı: git pikniklere unutulduk de Genişletmek için tıkla ... Piknik yok tatil var
Akıncı Üye Konu Sahibi Tahir' Alıntı: Piknik yok tatil var Genişletmek için tıkla ... doğru unutmuşum
Emrgncy Üye SHS' Alıntı: ins bi yanlislik vardir Genişletmek için tıkla ... Bence yanlışlık yoktur (tabi bu söylediğim yanlış anlaşılmasın) nick'i Dede olabilir ama haksızlığa karşı son derece delikanlıdır, Banlanma sebebini bilmemekle birlikte az çok tahmin edebiliyorum.. Ya birde eskiden banlanma sebebini ve süresini öğrenebiliyorduk şimdi nerden bakılıyor
SHS' Alıntı: ins bi yanlislik vardir Genişletmek için tıkla ... Bence yanlışlık yoktur (tabi bu söylediğim yanlış anlaşılmasın) nick'i Dede olabilir ama haksızlığa karşı son derece delikanlıdır, Banlanma sebebini bilmemekle birlikte az çok tahmin edebiliyorum.. Ya birde eskiden banlanma sebebini ve süresini öğrenebiliyorduk şimdi nerden bakılıyor
İhtiyar007 Üye Emrgncy112' Alıntı: Bence yanlışlık yoktur (tabi bu söylediğim yanlış anlaşılmasın) nick'i Dede olabilir ama haksızlığa karşı son derece delikanlıdır, Banlanma sebebini bilmemekle birlikte az çok tahmin edebiliyorum.. Ya birde eskiden banlanma sebebini ve süresini öğrenebiliyorduk şimdi nerden bakılıyor Genişletmek için tıkla ... Galiba bakılmıyor
Emrgncy112' Alıntı: Bence yanlışlık yoktur (tabi bu söylediğim yanlış anlaşılmasın) nick'i Dede olabilir ama haksızlığa karşı son derece delikanlıdır, Banlanma sebebini bilmemekle birlikte az çok tahmin edebiliyorum.. Ya birde eskiden banlanma sebebini ve süresini öğrenebiliyorduk şimdi nerden bakılıyor Genişletmek için tıkla ... Galiba bakılmıyor
İhtiyar007 Üye Emrgncy112' Alıntı: Delikanlılığına örnek Yani bu ilk değil Genişletmek için tıkla ... Son hiç değil
Emrgncy Üye SHS' Alıntı: banlanan emekli yönetici Genişletmek için tıkla ... Yakında banlanan Admin i görürsen şaşırma Metin
SHS' Alıntı: banlanan emekli yönetici Genişletmek için tıkla ... Yakında banlanan Admin i görürsen şaşırma Metin
Never Back Down Üye gerçekten yazık osmanlı laf atan bir moderator ve osmanlıyı savunan bir emekli yönetici