[ENGİN] Üye Tahir' Alıntı: İyice eskiya olduk yahu aslinda cok sicak kanli iyi kalpli bir insanim ben Genişletmek için tıkla ... Elindeki sopa'dan belli oluyor
Tahir' Alıntı: İyice eskiya olduk yahu aslinda cok sicak kanli iyi kalpli bir insanim ben Genişletmek için tıkla ... Elindeki sopa'dan belli oluyor
HakanSeven12 Üye Yok ben eklenti yapiyom siteye - - - Eklendi - - - Hem ben tahirle pek konusmadim 1 2 defa Anca ben onla konusmuyom o benle öyle gecinip gidiyoz
Yok ben eklenti yapiyom siteye - - - Eklendi - - - Hem ben tahirle pek konusmadim 1 2 defa Anca ben onla konusmuyom o benle öyle gecinip gidiyoz
Oğuzhan Üye metalci melek' Alıntı: Yok ben eklenti yapiyom siteye - - - Eklendi - - - Hem ben tahirle pek konusmadim 1 2 defa Anca ben onla konusmuyom o benle öyle gecinip gidiyoz Genişletmek için tıkla ... O herkesi tehdit eder Gerçek adı Tahir de bunu biliyor musun?
metalci melek' Alıntı: Yok ben eklenti yapiyom siteye - - - Eklendi - - - Hem ben tahirle pek konusmadim 1 2 defa Anca ben onla konusmuyom o benle öyle gecinip gidiyoz Genişletmek için tıkla ... O herkesi tehdit eder Gerçek adı Tahir de bunu biliyor musun?
Oğuzhan Üye metalci melek' Alıntı: Yok benim aklima nickler geliyor isimler pek degil Genişletmek için tıkla ... O zaman benim adimi Kabiz olarak biliyorsun
metalci melek' Alıntı: Yok benim aklima nickler geliyor isimler pek degil Genişletmek için tıkla ... O zaman benim adimi Kabiz olarak biliyorsun
Oğuzhan Üye metalci melek' Alıntı: Cücük(civciv) olarak geliyo aklima oguzhan biraz dusununce geliyo Genişletmek için tıkla ...
metalci melek' Alıntı: Cücük(civciv) olarak geliyo aklima oguzhan biraz dusununce geliyo Genişletmek için tıkla ...
KayraBey Üye metalci melek' Alıntı: Yok ben eklenti yapiyom siteye - - - Eklendi - - - Hem ben tahirle pek konusmadim 1 2 defa Anca ben onla konusmuyom o benle öyle gecinip gidiyoz Genişletmek için tıkla ... Tanisalim o zaman
metalci melek' Alıntı: Yok ben eklenti yapiyom siteye - - - Eklendi - - - Hem ben tahirle pek konusmadim 1 2 defa Anca ben onla konusmuyom o benle öyle gecinip gidiyoz Genişletmek için tıkla ... Tanisalim o zaman
Emrgncy Üye haydaravısyon' Alıntı: Birinin doğru olarak bildiği yanlışının, yanlış olduğunu ve yanlışının doğrusunu ona anlatsan da, doğru olarak bildiği yanlışının yanlış olduğunu asla kabul ettiremezsin... Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - rabbace' Alıntı: bu link çabuk ölür aga Genişletmek için tıkla ...
haydaravısyon' Alıntı: Birinin doğru olarak bildiği yanlışının, yanlış olduğunu ve yanlışının doğrusunu ona anlatsan da, doğru olarak bildiği yanlışının yanlış olduğunu asla kabul ettiremezsin... Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - rabbace' Alıntı: bu link çabuk ölür aga Genişletmek için tıkla ...
x-scarface Üye Konu Sahibi metalci melek' Alıntı: Cücük(civciv) olarak geliyo aklima oguzhan biraz dusununce geliyo Genişletmek için tıkla ... Tenekecan geliyo benimde - - - Eklendi - - - Tahir' Alıntı: Tanisalim o zaman Genişletmek için tıkla ... Abi bu arkadaş bizim gibi değil tehlikelidir ona göre aşirettir kendisi belki duymuşsundur rocker aşireti
metalci melek' Alıntı: Cücük(civciv) olarak geliyo aklima oguzhan biraz dusununce geliyo Genişletmek için tıkla ... Tenekecan geliyo benimde - - - Eklendi - - - Tahir' Alıntı: Tanisalim o zaman Genişletmek için tıkla ... Abi bu arkadaş bizim gibi değil tehlikelidir ona göre aşirettir kendisi belki duymuşsundur rocker aşireti
x-scarface Üye Konu Sahibi Göster o dikenli sopalarınıda görsün ahmet abi kendi elindeki sopamıymış yoksa çubuk mu