By Burhann 2010
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bu bir mp3 çalar değil mp3 leri düzenlemek içindir örnek (Yıl kalite akış hızı şarkı sözü etiket albüm ve şarkı bilgilerini vb düzenlemek içindirÇeviri için teşekkürler,Ama iş yapmaz.
Var olmaz mı? Eğer cihazındaki bir şarkıda şarkı sözü varsa düzenlemede çıkar:Tşk: şarkı sözü yok heralde
Düzenleme olduğunu farkındayım,Ama hazırı varken kim uğraşmak isterBu bir mp3 çalar değil mp3 leri düzenlemek içindir örnek (Yıl kalite akış hızı şarkı sözü etiket albüm ve şarkı bilgilerini vb düzenlemek içindir
Var olmaz mı? Eğer cihazındaki bir şarkıda şarkı sözü varsa düzenlemede çıkar
Hazırı var derkenDüzenleme olduğunu farkındayım,Ama hazırı varken kim uğraşmak istertekrrdan teşekkürler. Çevirilerde başarılar .d
Onu bilememMüziği düzgün sitelerden indirdiğin zaman her türlü bilgileri girilmiş oluyor.
Mağaza linkini verirsen geliştiricisine e posta gönderip türkçe dil desteği vermek istediğimi iletirimGüzel emeğine sağlık.şimdi itag adında bir program var mağazada onu da türkçe yaparmısın
O uygulamanın gelişimi durdu en son 2014 de güncellenmişMağaza linkini veremiyorum. İtag - music editör
Ozaman pek yapacak birşey yokEvet lolipoptan sonra çalışmıyor
İsteğine hitap eden bir uygulama mı?Albüm kapağı ve şarkıya söz ekliyorsa süper konu derim. hatta konu başlığı etiket bile yapılabilir
Evet türkçe desteği var ben türkçekeştirdim yalnızca beta kullanıcıları türkçe geliştiriciye mesaj attım genele türkçe olarak paylaşacakTr desteği var mı? uygulamayı marketten indirdim dil seçeneği bulamadm
Aynen öyle müzik çalar ı düzene sokmak isteyenler için güzel uygulama. Özellikle ben her albüme kapak fotosu koyarım ve sözleri de eklerimİsteğine hitap eden bir uygulama mı?
O zaman şuan indirmek pek mantıklı değil. konuyu takip edelim o zaman sen yayınlanınca haber verirsinİsteğine hitap eden bir uygulama mı?
Evet türkçe desteği var ben türkçekeştirdim yalnızca beta kullanıcıları türkçe geliştiriciye mesaj attım genele türkçe olarak paylaşacak
Bir saniye bekle uygulamayı türkçe olarak buraya ekliyeyimAynen öyle müzik çalar ı düzene sokmak isteyenler için güzel uygulama. Özellikle ben her albüme kapak fotosu koyarım ve sözleri de eklerim
O zaman şuan indirmek pek mantıklı değil. konuyu takip edelim o zaman sen yayınlanınca haber verirsin
Ekledim indirebilirsinizAynen öyle müzik çalar ı düzene sokmak isteyenler için güzel uygulama. Özellikle ben her albüme kapak fotosu koyarım ve sözleri de eklerim
O zaman şuan indirmek pek mantıklı değil. konuyu takip edelim o zaman sen yayınlanınca haber verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?