Preloader
Üye
-
Konu Sahibi
-
Takılmıyo çünkü her parça için yazılıma (driver) lara ihtiyaç var o yüzden hevesle gerek yok bendede tablet vardı olmadı
Takamazsın
değiştirsen bile çalışmaz herhalde çünkü yeniden driverlarını yazman gerekir ve bunu yapmak için baya kod bilgisine ihtiyacın var eğer iyi bir geliştiriciysen yapabilirsin
Soketli İse Değişir Ki artık Hepsi SoketliArkadaşım Kamera'yı Değiştirmen İmkansız Gibi Birşey Sonuçta İnsan Elinin Yapabilecekleri Sınırlı Hemde Otomatik Makineler Yapıyor
Soketli İse Değişir Ki artık Hepsi Soketli
Anlatamadım Galiba? Eğer Anakarttaki Soketler Uyarsa İstersen 41 Mp Sensör Tak Ama Üretici Soketleri Değiştirir İmkansız Birşey DeğilArkadaşım Arabamı Bu Tak Değiştir Modifiye Yap Güldürme Beni
Hoparlörler Olur Ama Kamerta Olmaz Niye Dersen Anakart Soketleri Farklı O Yüzden Olmaz Birde Fazla Akım Çekerse Taktiğin Şeyler Anakartını Yakadabilirsin
4 Tane Küçük Çipler Ekran Kartı Yada RAMin Bellekleri Diğer Tek BÜyük İşlemci Olması Lazım
Arkadaşım Kamera'yı Değiştirmen İmkansız Gibi Birşey Sonuçta İnsan Elinin Yapabilecekleri Sınırlı Hemde Otomatik Makineler Yapıyor
Kamera Soketlimi?Arkadaşimiza DuyurulurEvet büyük olan islemci üzerinde "Allwinner" yazıyor
Kamera Soketlimi?Arkadaşimiza Duyurulur
İşte Oraya Başka Bir Kamera Takılabilir Ama Soketlerin Uyması Şart İStersen 1020 Nın Sensörünü Tak Farkın Olsun
Sanırım kamera kablosu sabit ve kamera takıp çıkartılabiliyor
İşte Oraya Başka Bir Kamera Takılabilir Ama Soketlerin Uyması Şart İStersen 1020 Nın Sensörünü Tak Farkın Olsun
Kamera takıp çıkartiliyor dostum bence değistirilebilir gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?