Tavsiye Tabletlerin donanımları değiştirilebilir mi? (ram,kamera vs.)

Konu Sahibi
Tabletlerin donanımları değiştirilebilir mi? (ram,kamera vs.)
Merhaba arkadaşlar. Hemen konuya geçiyorum lafı uzatmaya gerek yok Az önce merak edip, kullanmadığım Piranha Business Tab 7" nin içini açtım. Bunlardan hangisi ram bilemiyorum fakat 2 tane slot var ve bu slotlardan biri boş. Eğer bu slotlar ram slotuysa tablete ram takmak mümkün mü? İçinde ne olduğundan emin olduğum 2 şey var işlemci ve kamera Düşündüm de aynı boyutlarda fakat daha iyi bir kamera takılamaz mı? Ya da daha iyi bir işlemci? Konu hakkında pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar Bu arada konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum yetkililerden ricam yanlış yerdeyse konuyu taşımaları.

İlk resimdeki Ram mi acaba ?

Son düzenleme:
Tepkiler: MAERKEK

reflex

Üye
Takılmıyo çünkü her parça için yazılıma (driver) lara ihtiyaç var o yüzden hevesle gerek yok bendede tablet vardı olmadı

Tepkiler: v30xy
    Konu Sahibi
Takılmıyo çünkü her parça için yazılıma (driver) lara ihtiyaç var o yüzden hevesle gerek yok bendede tablet vardı olmadı

Açıkcası denemeyi düşünüyorum gerekirse elimden geldiğince yazılımda oynama bile yapabilirim ama pek bilgim yok yaz tatilinde uğraşmayı düşünüyorum fakat biraz bilgiye ihtiyacım var bu yüzden bu konuyu açma gereği duydum biraz olumlu yorumlar alırsam denemeyi düşünüyorum yorumun için teşekkür ederim iyi forumlar

Tepkiler: reflex

DDPROG

Üye
değiştirsen bile çalışmaz herhalde çünkü yeniden driverlarını yazman gerekir ve bunu yapmak için baya kod bilgisine ihtiyacın var eğer iyi bir geliştiriciysen yapabilirsin

Konu Sahibi
değiştirsen bile çalışmaz herhalde çünkü yeniden driverlarını yazman gerekir ve bunu yapmak için baya kod bilgisine ihtiyacın var eğer iyi bir geliştiriciysen yapabilirsin

Malesef dediğim gibi konu hakkında bilgim yok yorumlarınız için teşekkürler

Hoparlörler Olur Ama Kamerta Olmaz Niye Dersen Anakart Soketleri Farklı O Yüzden Olmaz Birde Fazla Akım Çekerse Taktiğin Şeyler Anakartını Yakadabilirsin
4 Tane Küçük Çipler Ekran Kartı Yada RAMin Bellekleri Diğer Tek BÜyük İşlemci Olması Lazım

Arkadaşım Kamera'yı Değiştirmen İmkansız Gibi Birşey Sonuçta İnsan Elinin Yapabilecekleri Sınırlı Hemde Otomatik Makineler Yapıyor

Konu Sahibi

Evet büyük olan islemci üzerinde "Allwinner" yazıyor

Konu Sahibi
İşte Oraya Başka Bir Kamera Takılabilir Ama Soketlerin Uyması Şart İStersen 1020 Nın Sensörünü Tak Farkın Olsun

Evet kamera çıkartılıyor hatta şuan söktüm fakat kameranın bağlantı kablosu sabit değil, yani yeni bir kamera takacaksam uyumlu bir kablo bulmam şart çünkü kamerayı tamamen sökecek olursam kablo tablete sabitlenmediğinden kamerayla birlikte çıkacak . yorumlarınız için çok teşekkür ederim

Bu da kameranın çıkarılabildiğine dair resim:

Kamera takıp çıkartiliyor dostum bence değistirilebilir gibi duruyor

Madem Yapabiliyorum Diyorsun Niçin Konu Açtın ?
Herkesin Düşüncesini Hiçe Sayar Gibi Niçin Davranıyorsun ?
Şunuda Söyleyim Herkezin Düşunce Özgürlüğü Var Önyargılı Yaklamamanı Tavsiye Ederim