Tablet seçimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burakfir

Üye
    Konu Sahibi
Tablet seçimi
Arkadaşlar yaklaşık olarak 1 haftadır araştırıyorum, polypad 7200 e karar verdim ama onunda wifi si ile ilgili bir çok şikayet gördüm.O yüzden ondan vazgeçtim.
Çözünürlük 1024*600 , ram 1 gb ve işlemcisi en az 1 ghz olan bir tablet arıyorum.Aklımdaki modeller Artes i708,Ainol Elf 2, Ainol Aurora 2 vede Concort smartpad 8.Sizce hangisini almalıyım ? Veya sizin önerebileceğiniz bir model var mı ?
Limitim max 400 tl. Tek amacım android olduğu için düşünüyorum yani uygulamalarda ve oyunlarda takılma sorunu olmasın.
Şimdiden teşekkürler
.

- - - Eklendi - - -

Eklemeyi unuttum.Birde internetten değilde mağazadan alabileceğim almadan elimde inceleyebileceğim bir model olursa sevinirim.

advancel

Üye
Bak kardesim ben 1 yıldır tablet piyasasını elimde tutuyorum eğer güzel bi garanti istiyosan artes al ama eger performans istiyorsan ainol(bozuk yada gumrukte takilma gibi dertlerin olabilir) eğer bu 2 sinin ortası ve daha iyi bir destek diyorsan concord diyorum ama sunu bilki performans açısın çok farklı olamazlar çünkü allwinner tabanlı cihazlar hiçbir şekilde kasma olmaz sen merak etme

mqeen

Üye
bende kaç gündür araştırıyorum iyi bi tablet almak için sonunda kararımi Ainol novo elf2 den yana kullandım cuma günü sipariş verecem ben oyun ve film izlemek için alıyorum onun için ainol elf2 bana yetiyor. Yinede sen bilirsin .

burakfir

Üye
    Konu Sahibi
ainol da bozuk veya gümrükte takılma demişsin ama ürün hepsiburada da satılmakta ordan alırsamda mı sorun yaşarım ?
diğer sorumda ainol un istanbuldaki şubesinde gitsem orda satış var mıdır ?

ainol da bozuk veya gümrükte takılma demişsin ama ürün hepsiburada da satılmakta ordan alırsamda mı sorun yaşarım ?
diğer sorumda ainol un istanbuldaki şubesinde gitsem orda satış var mıdır ?

Sakın Türkiye'den alma derim. Arada en az 100tl oynuyo. Eğer limitin 400 tl ise Aurora II al. Ayrıca gümrüke takılma sorunu yok için rahat olsun. Çünkü bunları E-book olarak gümrükten geçiriyorlar.

- - - Eklendi - - -

Ama illada mağazalardan alcam dersen Piranha Business Tab' a bakabilirsin.

burakfir

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar limitim 650 tl ye çıktı ama tek sıkıntım internet sitesi yerine mağazadan almam gerekli. Ona göre önerilerinizi alabilir miyim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...