Windows7 Kullanıcısı Üye Konu Sahibi Tablet pc windows 8 nasıl windows 10 yaparım Evet arkadaşlar elimde grunding windows 8 tablet var media cretion tool hata veriyor ben bu tableti nasıl windows 10 yaparım.
Evet arkadaşlar elimde grunding windows 8 tablet var media cretion tool hata veriyor ben bu tableti nasıl windows 10 yaparım.
Windows7 Kullanıcısı Üye Konu Sahibi DarkredBlue61' Alıntı: yapma çok zorlanır öyle kalksın derim Genişletmek için tıkla ... Geri döndürürüm
DarkredBlue61' Alıntı: yapma çok zorlanır öyle kalksın derim Genişletmek için tıkla ... Geri döndürürüm
DarkredBlue61 Üye gonyalı' Alıntı: Bunu sen istedin benden günah gitti diyor Ahmet yani @DarkredBlue61 Genişletmek için tıkla ... Mustafa paşa camii' Alıntı: Geri döndürürüm Genişletmek için tıkla ... o zaman normal usb vs ye kurup denedin mı iso olur bios vs olur yanı tam mantıkları nedir bilmem ama
gonyalı' Alıntı: Bunu sen istedin benden günah gitti diyor Ahmet yani @DarkredBlue61 Genişletmek için tıkla ... Mustafa paşa camii' Alıntı: Geri döndürürüm Genişletmek için tıkla ... o zaman normal usb vs ye kurup denedin mı iso olur bios vs olur yanı tam mantıkları nedir bilmem ama
Windows7 Kullanıcısı Üye Konu Sahibi DarkredBlue61' Alıntı: o zaman normal usb vs ye kurup denedin mı iso olur bios vs olur yanı tam mantıkları nedir bilmem ama Genişletmek için tıkla ... Gerek kalmadı çoktan yaptım 2016 ltsc kurdum fişek gibi şuan
DarkredBlue61' Alıntı: o zaman normal usb vs ye kurup denedin mı iso olur bios vs olur yanı tam mantıkları nedir bilmem ama Genişletmek için tıkla ... Gerek kalmadı çoktan yaptım 2016 ltsc kurdum fişek gibi şuan