Silinen Üye 2553318
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
modemim yok o yüzden problem oldu. 1 ay çok geç olur.Modemin varsa Netspeed kampanyalarına bakabilirsin. Ancak bölgeye göre 1 ayı bulabilir kullanmaya başlaman, haberin olsun.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
O bölgenin durumuna göre değişir. Hat yoksa 1 ay sürer. Modemini kendin alabilirsin 2. el bişey daha ucuz olmaz.modemim yok o yüzden problem oldu. 1 ay çok geç olur.
Modemle internet servis sağlayıcı fark eder mi? zyxel veriyor turknet. zyxel harici modem alsam uyumlu olur mu?O bölgenin durumuna göre değişir. Hat yoksa 1 ay sürer. Modemini kendin alabilirsin 2. el bişey daha ucuz olmaz.
Sorun olabilir, altyapının türüne göre modem vereceklerini tahmin ediyorum.Modemle internet servis sağlayıcı fark eder mi? zyxel veriyor turknet. zyxel harici modem alsam uyumlu olur mu?
Vay arkadaş daha neler çıkacak ? Eğer Bim net de çıkarsa bunun da suyu çıkar.Sok Net Al
hiç güven vermiyorSok Net Al
Sorun olabilir, altyapının türüne göre modem vereceklerini tahmin ediyorum.
Mesaj birleştirildi:
Vay arkadaş daha neler çıkacak ? Eğer Bim net de çıkarsa bunun da suyu çıkar.
türknet başvurumu yaptım.Türknet al uğraşma.
Kanka Türknet Uzun Süre Kullandım Ama Fiyat Sıkıntı. Soknettede Alt Yapıyı Değişmeden Kullanıyorsun Fark Yok.hiç güven vermiyor
türknet başvurumu yaptım.
@Kavalcılı Köyün Faresi ürktü herhalSok Net Al
Niye ki@Kavalcılı Köyün Faresi ürktü herhal
Sok net denir mi hiç bari detaylı yazaydın ben de yanlış anlıyodum az kalsın
Geçiren internet olarak anladım biz geçirmeyeni istiyoz parasal açıdan yaniNiye ki
@Kavalcılı Köyün Faresi ürktü herhal
Sok net denir mi hiç bari detaylı yazaydın ben de yanlış anlıyodum az kalsın
hiç öyle düşünmemiştim
Beynim Durdu BenimGeçiren internet olarak anladım biz geçirmeyeni istiyoz parasal açıdan yani
tabi başka bi anlam daha var da onu demiym
Bedava sayılır. Taahhütüm biter bitmez sok nete geçcemAylık 70 Tl
hızı nasılBeynim Durdu BenimAylık 70 Tl Sınırsız İnternet İşte NE İstiyosunuz
yorumları da güzel.Ben iki evim için birisi VDSL diğeri Fiber olmak üzere iki paketi TürkNet kullanıyordum. Yeni zamlardan sonra İnternet Kutusu adlı firmaya geçtim. VDLS için 35Mbps'i 70TL'ye Fiber için 100Mbps 80+10TL modem parası ile birlikte 90 TL ödüyorum. Tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?