Tavsiye T50 VS GM DİSCOVERY

Peocawe

Üye
Gmd ye bulasma. T50 al illa ikisi arasinda kaldiysan

Peocawe

Üye

gmd nin her serisi çok farklı. Tasarım aynı, donanım farklı düşün. Malzeme yetmiyor, başka yerden parça toplayıp yapıyorlarmış gibi aynı. Ve 100 gmd'den 60'ı sorunlu çıkıyor inan bana. Çok az kişiden memnunum lafı duyarsın. Bende gmd kullandım hemde 2 defa alıp sattım. İkiside sorunsuzdu fakat bazı ufak tefek ölü pixel gibi problemleri vardı. Yani durumun yoksa işini şansa bırakma.. garantisi dahi ilgilenmiyor. T50 de garantiye gönderdiğin zaman direk değişim çıkıyor ben öyle duydum. Ve tasarımı, malzeme kalitesi, işlemcisi felan daha kaliteli. Biri MTK diğeri Snapdragon..

Tepkiler: muhammettvurucu
T50 gmdeden her anlamda daha iyi. Malzeme tasarim performans batarya. İslemci kamera sürümü daha ne olsun

Edit: ben gmd arkadasim t50kullaniyor tecrübelerle yazdim

Ben olsam T50 alırım ama aynı fiyatlarda Asus Zenfone 6 var. Zenfone 6 daha iyi.

myRANN

Üye
T50 bence çünkü Discovery de mtk işlemci var fakat t50 de snapdragon var snapdragon bana göre her zaman üstündür

Hodor

Üye
ikiside androyid çöp en iyi aynı paraya süper lumiya 925 al. #çarelamiya

Son düzenleme:

br1903

Üye
kardeş açıkcası t50 vs gmd gmd önde oyun perfomansı olsun kamera acısında 13 mp demıs ama 5 mp anca cekıyor ekran sadece bıraz onde snp400 adreno 305 mtk 6589 power sgx 544 e gore daha kotuymus bunu gta san andreas mc 5 gıbı oyun testlerınde anladım bırde turkcelın gereksız uygulamaları fılan fılan 2 sı arasında dısocvery al kafan rahat etsın ama ekran buyuk olsun nette gezınırkene daha zevklı olsun ama oyun oynamam dıyosan t50 ben dısocvery dun sabah 7 cektım ertesı gun aksam 10 da sarja taktım net paketı yokkene 2 gun gıdıyo yogun kullanımda 1 günü rahat çıkarıyo bence GMD