fk555897
Üye
kardesim sana dost tavsiyesi bu 3 telefondan birini al nexus 4 motorola g samsung s3 veya note 2Allahım ya ben konuyu kapaıyorum gerçekten insanlar çok tuhaf yahu bu nedir.Konunu başlığı olsun dedim insanlar öneri versin dedim nasıl dedim hala ne diyosun çok ilginç yaniHadi bb kardeşim
S3 almak mantıklı değil çünkü KitKat ı bile almadı aynı şekilde note 2 de almak mantıklı değil , nexus 4 veya moto g arasında nexus 4 zaten ikiside L yi alıyor ve nexus 4 ün donanımı daha iyikardesim sana dost tavsiyesi bu 3 telefondan birini al nexus 4 motorola g samsung s3 veya note 2
Benim aklımda çok telefon vardıSen bu kadar yazıyı boşuna anlatıyorsun. adam kafasına takmış bir defa T50 alacam diye. sen ona desen Moto G uzaya gidecek o yine de t50 alır.
tavsiye etmek için kullanmaya gerek yoktur. zaten herkes kendi kullandığı telefonu tavsiye etseydi/etmeseydi tavsiyeler objektif olmazdı.Benim aklımda çok telefon vardışuan ikiye indirdim hemen gidip almadım
ben olsam g3 beat'i beklerim aynı özellikler lg kalitesi!tavsiye etmek için kullanmaya gerek yoktur. zaten herkes kendi kullandığı telefonu tavsiye etseydi/etmeseydi tavsiyeler objektif olmazdı.
bahsi geçen telefon qualcomm snapdragon 400 chipsetiyle geliyor. bu donanım şu an android giriş seviyesi için en ideal donanımdır; oyuncu kullanıcıları tenzih ederim, onlar snapdragon 800'den aşağısına bakmasınlar. diğer donanımları da bellidir.
üzerinde gelen yazılım da neredeyse saf android 4.4.2'dir. turkcell birkaç tane kendi uygulamasını ve birsamsung'un touchwiz ara yüzü kadar rijit olmayan sade ara yüzünü eklemiştir o kadar.
tasarımına, malzeme kalitesine ve fiyatına ise olumsuz eleştiri yapmak doğru olmaz. bu fiyat ve donanımda tek rakibi motorola moto g'dir.
fiyat ?ben olsam g3 beat'i beklerim aynı özellikler lg kalitesi!
fiyat ?
Kime diyosun?Kamerayı mp ile ölçen bir dahi daha. Bence konuyu terkedin
Konuyu acan arkadasaKime diyosun?
belli olmaz root rom falan derken 2 yılı çıkarabilir belki2 yıl mı? 2 ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?