legolas29
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hacı yapma ya ne gm discovery si t50 bi kere daha iyi onu herkes bilir yani en azından root atarız telefona arayüz kasması mümkün değil adamalr çok sade yapmış. moto g bilmiyorum hiç bakmadım dahaBu paraya alternatifler çok. Moto g, gm discovry gibi..
aynen hacı z1-z2 kopyalamışlar biraz ama iyi gibi bence alan olursa bi yorum atsın lütfen ...Fiyat performans ürünü gayet güzel tasarımı çok hoşuma gitti xperia z serilerine benziyor
katılmıyorum hacı . Çünkü baktım t50 gayet iyi kamera daha iyi benchmark zaten s3 ile neredeyse aynı telefon bence en ideal telefon 700tl ye yani şimdi 500tl ye gidip ace alan varken ne biliyim bunu almak ferrariye binmek gibi birşey. Ayrıca bi root bütün sorunları çözer . Telefon çok hoşuma gittiyanlız sd card almaması kötü.İyi değil. Moto G çok daha mantıklı.
Sen bu kadar yazıyı boşuna anlatıyorsun. adam kafasına takmış bir defa T50 alacam diye. sen ona desen Moto G uzaya gidecek o yine de t50 alır.Ama güncel kalmayacak.
Antutuya takılmayın.
Turkcellin zımbırtısı. Bir yol olmaz. Yine söylüyorum, Moto G dururken T50 o kadar saçma ki.
Hacım ne alakası var sanki bi tek siz telefondan anlıyorsunuz.Ben sadece fikirlerimi söyledim ayrıca telefonu almıcam sadece sordum.. Ben diyorum ki moto g 5 mp kamera sı var ne biliyim şu şu eksiklikleri var siz cevap vermiyorsunuz yıl olmuş 2014 5 mp kamera mı kaldı. varsa cevabın söyleSen bu kadar yazıyı boşuna anlatıyorsun. adam kafasına takmış bir defa T50 alacam diye. sen ona desen Moto G uzaya gidecek o yine de t50 alır.
Hacı sana da teessüf ederim yaniAman alsın ya
Hakkın da hayırlısı. Alacağın şeye pişman olmada, gerisi önemli değil.Hacım ne alakası var sanki bi tek siz telefondan anlıyorsunuz.Ben sadece fikirlerimi söyledim ayrıca telefonu almıcam sadece sordum.. Ben diyorum ki moto g 5 mp kamera sı var ne biliyim şu şu eksiklikleri var siz cevap vermiyorsunuz yıl olmuş 2014 5 mp kamera mı kaldı. varsa cevabın söyle
Telefon almayacağım ben kardeşim. Hala anlamakta mı zorlanıyorsun okumakta mıHakkın da hayırlısı. Alacağın şeye pişman olmada, gerisi önemli değil.
Başlık : Öneri olarak yazılmış. Bir insan nenden öneri ister ? almayacaksa ?Telefon almayacağım ben kardeşim. Hala anlamakta mı zorlanıyorsun okumakta mısadece merak ettim yahu
Allahım ya ben konuyu kapaıyorum gerçekten insanlar çok tuhaf yahu bu nedir.Konunu başlığı olsun dedim insanlar öneri versin dedim nasıl dedim hala ne diyosun çok ilginç yaniBaşlık : Öneri olarak yazılmış. Bir insan nenden öneri ister ? almayacaksa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?