Öneri T50 nasıl beyler?

Konu Sahibi
T50 nasıl beyler?
Turkcell t 50 yi biliyorsunuz 699 tl ye 9 temmuzdan itibaren satılacakmış . telefon nasıl fikriniz nedir en azından ? özellikler kısaca hatırlatıyım : 1.2ghz 4 çekirdek işlemci 1 gb ram 16 gb dahili hafıza sd kart girişi yok . 2300 mAh. vs. 4g destekliyor ama TÜrkiyede yok kamera 13 mp

Tepkiler: ByKatre
Bence iyi o fiyata alinabilecek f/p urunu

messevim

Üye
Bu paraya alternatifler çok. Moto g, gm discovry gibi..

Invoke

Üye
İyi değil. Moto G çok daha mantıklı.

Emre

Üye
turkcell t50 vs samsung s3 aynı performansa sahip tabiki s3 biraz geçiyor
t50 yalnız cihazda kitkat 4.4.2 var moto g almak daha mantıklı l güncellemesini bile alacak

Fiyat performans ürünü gayet güzel tasarımı çok hoşuma gitti xperia z serilerine benziyor

Konu Sahibi
Bu paraya alternatifler çok. Moto g, gm discovry gibi..
Hacı yapma ya ne gm discovery si t50 bi kere daha iyi onu herkes bilir yani en azından root atarız telefona arayüz kasması mümkün değil adamalr çok sade yapmış. moto g bilmiyorum hiç bakmadım daha
Fiyat performans ürünü gayet güzel tasarımı çok hoşuma gitti xperia z serilerine benziyor
aynen hacı z1-z2 kopyalamışlar biraz ama iyi gibi bence alan olursa bi yorum atsın lütfen ...
İyi değil. Moto G çok daha mantıklı.
katılmıyorum hacı . Çünkü baktım t50 gayet iyi kamera daha iyi benchmark zaten s3 ile neredeyse aynı telefon bence en ideal telefon 700tl ye yani şimdi 500tl ye gidip ace alan varken ne biliyim bunu almak ferrariye binmek gibi birşey. Ayrıca bi root bütün sorunları çözer . Telefon çok hoşuma gittiyanlız sd card almaması kötü.

Her nekadar yorum yapsakda kullanan biri yorum yaparsa daha iyi olur çünkü asıl önemli olan kullanıcı deneyimi performans herşey değildir

Invoke

Üye
Sen bilirsin git al T50 yi. Sonra demişti, dersin.

Tepkiler: muhammettvurucu
Kardesim bencede cok iyi cihaz . inceleme videolarinda da iyi not almis tek kotu yani sd kart takilamamasi. Bence al yani 17 bin kusur antutu puani. Hemde guncel bi cihaz kacirma bence

Invoke

Üye
Ama güncel kalmayacak.
Antutuya takılmayın.
Turkcellin zımbırtısı. Bir yol olmaz. Yine söylüyorum, Moto G dururken T50 o kadar saçma ki.

Tepkiler: .NeXuS. ve linkinparkmm

messevim

Üye
Ama güncel kalmayacak.
Antutuya takılmayın.
Turkcellin zımbırtısı. Bir yol olmaz. Yine söylüyorum, Moto G dururken T50 o kadar saçma ki.
Sen bu kadar yazıyı boşuna anlatıyorsun. adam kafasına takmış bir defa T50 alacam diye. sen ona desen Moto G uzaya gidecek o yine de t50 alır.

Invoke

Üye
Aman alsın ya

Tepkiler: Dede
    Konu Sahibi
Sen bu kadar yazıyı boşuna anlatıyorsun. adam kafasına takmış bir defa T50 alacam diye. sen ona desen Moto G uzaya gidecek o yine de t50 alır.
Hacım ne alakası var sanki bi tek siz telefondan anlıyorsunuz.Ben sadece fikirlerimi söyledim ayrıca telefonu almıcam sadece sordum.. Ben diyorum ki moto g 5 mp kamera sı var ne biliyim şu şu eksiklikleri var siz cevap vermiyorsunuz yıl olmuş 2014 5 mp kamera mı kaldı. varsa cevabın söyle
Hacı sana da teessüf ederim yani

messevim

Üye
Hakkın da hayırlısı. Alacağın şeye pişman olmada, gerisi önemli değil.

Invoke

Üye
Ne diyon, anlamıyorum ki. Eksiklerini yazdım işte.
Güncel değil. Desteksiz. Turkcell zımbırtısı.

Konu Sahibi
Başlık : Öneri olarak yazılmış. Bir insan nenden öneri ister ? almayacaksa ?
Allahım ya ben konuyu kapaıyorum gerçekten insanlar çok tuhaf yahu bu nedir.Konunu başlığı olsun dedim insanlar öneri versin dedim nasıl dedim hala ne diyosun çok ilginç yani Hadi bb kardeşim