hayben2121
Üye
-
Konu Sahibi
-
ayarlar uygulamalarda gözüküyor mu? O dediğin uygulamaBu normal bi uygulama değil. Uygulamaları düzenle kaldır da X işareti yok bunda direk kaldırılmıyor.
Ayarlardan kaldırınca bir problem olur diye korkuyorum. Bence başka bir çözümü olmalı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şu linke bakarsanız.
Uygulamaya girmeyeceksin zaten ayarlar uygulamalarda o uygulamayı bul tıkla orda durdur güncellemeleri kaldır gibi seçenekler vardır ordan güncellemeleri kaldır
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Soyle diyor t mobile uygulamasina girince sim kart takili.
Dedigin uygulamayida indirdim. Son guncellemede oldugunu gosteriyor.
Bakdım hocam , d85120g yoktu orda.Sana site adresi verecem dediklerini yap sitenin. Ben hic bir sekilde rom yukleyemiyordum
Site adresi ---------->Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Indirdigin up programinda dll dosyasi var zipin icinde onu up klasorunun yani programin icine kopyala usb kablosunu bagla ve programi çalıştır
Kablo telefona bagli olmadan calistiritsan hata verebilir tabi bir ucunu pc ye bağla driverlerini yukledikten sonra
Onu yaparsam telefon sıfırlanır mı ? 5.0'da gider mi? öyle yaptıktan sonra ne olacak ve sonrasında ne yapacam.Uygulamaya girmeyeceksin zaten ayarlar uygulamalarda o uygulamayı bul tıkla orda durdur güncellemeleri kaldır gibi seçenekler vardır ordan güncellemeleri kaldır
Hayır bi sey olmaz sadece uygulama duzelir o kadarBakdım hocam , d85120g yoktu orda.
Onu yaparsam telefon sıfırlanır mı ? 5.0'da gider mi? öyle yaptıktan sonra ne olacak ve sonrasında ne yapacam.
K.bakmayın sizide rahatsız ediyorum.
Rom atarsan imei gidebilirhocam telefon kaçak imei attık general mobile.
telefona hiç bişi yapmadan sıfırlamadan direk romu atarsam imei gitmez dimi yada başka bi sorun olmaz dimi?
İyi yapmissinStock rom yükledim telefona dayanamadım ve başarıyla marsmallow yaptım. Teşşekürler yardımlarınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?