sysfader iexplore.exe (çözüm)

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Merhaba değerli MaxiCep üyeleri,
Bu gün benim başıma bir sorun musallat oldu ki sormayın gitsin , Internet Explorer'e bişe oldu ve sysfader iexplore.exe hata veriyordu, cart curt işde. araştırdım, çoğu sitede genel bi yorum var, format at gitsin , yav dedim bunlar PC de olabilecek binlerce hatadan birisi, böyle hatalara için her zaman format atarsak halimiz ne olur, hele de PC de yaptığımız ayarlar çok olup, çok ca program kullanan biri iseniz benim gibi.

Lafı fazla uzatma dan anlatıma geçeyim, ie açın Araçlar>eklentileri yönet kısmını açın farklı ise siz eklentileri yönet i bulun ve açın CTR+A ile hebsini seçin buradaki tüm eklentileri devre dışı bırakın.
Sangi birşey dediğinizi duyar gibiyim (Yav kardeşim ie açılınca hemen o hata ekranı geliyor seçeneklere giremiyorum diyorsunuz) tamam tamam sakin olun , o zaman Bilgisayarınızı Güvenli mod da açın (ki ben öyle yaptım)

resimli olarak da birkaç resim ekleyeyim

Buradan eklentileri yönete giriyoruz, açılmaz sa güvenli modda açın bilgisayarınızı

açılınca CTR+A ile hepsini seçin ve sağ altta devre dışı bırak var onunla hepsini devre dışı bırakın.

Buradaki seçenek bu olmalıdır.

bu alanda 4 yer bulunuyor hepsini seçerek üstte gösterdiğimiz gibi devre dışı bırakın.