aras248
Üye
-
Konu Sahibi
-
ya birisi bana bu torrent denilen şeyin tam olarak ne olduğunui neye yaradığınıi nerede ve nasıl kullanabileceğimi yazabilirmi? yada link versede olur..
Arkadaşım benim torrent olayı dosya indirmeyi sağlayan bir programdır. Büyük boyutlu dosyalarda çok işine yarar bilgisayarlar arası veri transferine izin verir. (Bir nebze bildiğimiz LimeWire programı gibi bir şey.) İstediğin zaman indirmeyi durdurup devam ettirebilirsin. Hatta bilgisayar için olan torrent programlarında gerekli ayarları yaparak modeme port açıp normal sitelerden indirdiğin hızdan daha hızlı bir şekilde yüksek boyutlu dosyaları indirmeye yarar.
Daha detaylı anlatmak isterdim ama tam olarak teknik bir bilgiye sahip değilim. Bildiğim kadarıyla, dilim döndüğünce anlamaya çalıştım. Daha fazla bilgi sahibi olan arkadaşlar da yardımcı olacaktır sanıyorum.
bazı torent siteleri var şimdi site ismi veremiyecem ama google a yazdığında istemediğin kadarı karşına çıkacaktır.oradan istediğin şeyin(film müzik resim oyun vs....) torrentini indirceksin önce.zaten torrentin boyutu çok küçüktür 10 kb civarında daha sonra indirdiğin dosyayı bu program yardımıyla açıp indirmeye başlayabilirsinarkadaşlar bende nokia e5 var. programı kurdum ama birtürlü indirme yapamadım. Add torrent falan diyo ama nasıl indirecem bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?