Symbianı tekrar çoşturmak için fikirlerinizi istiyorum

ertin

Üye
    Konu Sahibi
Symbianı tekrar çoşturmak için fikirlerinizi istiyorum
Elimde 6630, 6600, 7650 ve c5 var. Arşivlerde temizliğe giriyorum. Ngage oyunu arşivini siliyorum. Oyunların büyük çoğunluğu silinecek. Neyse ne!

Malum yz ile istediğim tarzda oyunlar uygulamalar yazdım denemeler sonuç vermiyordu enson gemini bu olaya da el attı yeniden yazdım güzel oldu.

Şimdi fikirlerinizi bekliyorum

Tepkiler: Notxr ve 0sıfırcı
Oturup program yazacaksın sıfırdan başka türlü ayağa kaldırmazsın. Hem öyle tek başına olacak iş değil büyük bir topluluk ile hareket etmen gerekiyor. Githubtaki gibi öyle yarım yamalak projerlerle de olmaz. Öyle yapay zeka ile program filan yazman zor. Sıfırdan Symbian için kodlamalar öğrenmen gerekiyor onu da yapman en az birkaç seneni alır. Instagram Facebook Twitter gibi popüler uygulamaları Android teki gibi akıcı ve sorunsuz calistirman lazım ki Symbianin eski yazılım ve donanımında çok zor. Ben Symbian ile kafayı bozdum diyorsan bugünden itibaren kodlama öğrenmeye baslayabilirsin. Ama şunu açık söyleyeyim boşuna kasma. Adam gibi bir uygulama geliştirebilmen bile tek başına yıllarını alır.

ertin

Üye
    Konu Sahibi
Sen bunu derken Timelapse uygulaması yaptım bile.
Pcden carbide c++ falan vardı sanal makinada onları da kaldırdım.

Koleksiyonluk dedim zaten.

Yazılım nasıl öğrenebilirim diye sormadım zaten. Sadece bu koleksiyonlara fikir istiyorum sadece bu.

Yapay zekanın ultra versiyonları mükemmel işliyor zaten.

Tüm yapay zekaları devreye koydum. Kodları analiz ettim carbideden daha iyi sonuç veriyor. Hataları kendim düzeltiyorum. Python yetti bile.

Pythonsuz yazılım dağın tepesine buzdolabını sırtında götürmeye benzer.

6600ın gireceği sosyal medyadan bir cacık çıkmaz.

Sadece fikir istiyorum

Tepkiler: 0sıfırcı
Nokia'nın şimdiki sahiplerinden yardım iste. Ne de olsa eski çalışanları.

Tepkiler: 0sıfırcı