SymbianHacker Kapalı Hesap Konu Sahibi ANIL' Alıntı: Teşekkürler konu üst Genişletmek için tıkla ... Ben teşekkür ederim umarım yararlı olur ve iyi paylaşımlar çıkar[/B][/COLOR][/FONT] - - - Eklendi - - - resitpolat' Alıntı: Teşekkürler Emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... sağol [/B][/COLOR][/FONT] - - - Eklendi - - - Telefondan splashscreen yapımı yakında konuya eklenecektir[/B][/COLOR][/FONT]
ANIL' Alıntı: Teşekkürler konu üst Genişletmek için tıkla ... Ben teşekkür ederim umarım yararlı olur ve iyi paylaşımlar çıkar[/B][/COLOR][/FONT] - - - Eklendi - - - resitpolat' Alıntı: Teşekkürler Emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... sağol [/B][/COLOR][/FONT] - - - Eklendi - - - Telefondan splashscreen yapımı yakında konuya eklenecektir[/B][/COLOR][/FONT]
yaren_dede Üye konuyla alakasız mesajları siliyorum arkadaşlar. konuyla ilgili sorularınız varsa sorun, başka sorununuz varsa özelden görüşün
konuyla alakasız mesajları siliyorum arkadaşlar. konuyla ilgili sorularınız varsa sorun, başka sorununuz varsa özelden görüşün
yaren_dede Üye asigsasi' Alıntı: arkadaşlar deneyen varmı hiç Genişletmek için tıkla ... ben pil için değişim yapmaya uğraşıyorum ama mif içinde istediğim dosyalar çıkmıyor anlamadım gitti sende deneyebilirsin arkadaş anlatımı güzel yapmış
asigsasi' Alıntı: arkadaşlar deneyen varmı hiç Genişletmek için tıkla ... ben pil için değişim yapmaya uğraşıyorum ama mif içinde istediğim dosyalar çıkmıyor anlamadım gitti sende deneyebilirsin arkadaş anlatımı güzel yapmış
SymbianHacker Kapalı Hesap Konu Sahibi yaren_dede' Alıntı: ben pil için değişim yapmaya uğraşıyorum ama mif içinde istediğim dosyalar çıkmıyor anlamadım gitti sende deneyebilirsin arkadaş anlatımı güzel yapmış Genişletmek için tıkla ... pil için yakında konuya bir anlatım ekleyebilirim belki. Şu an sadece widgetler için geçerli - - - Eklendi - - - asigsasi' Alıntı: arkadaşlar deneyen varmı hiç Genişletmek için tıkla ... Bütün widgetlerimi böyle yapıyorum
yaren_dede' Alıntı: ben pil için değişim yapmaya uğraşıyorum ama mif içinde istediğim dosyalar çıkmıyor anlamadım gitti sende deneyebilirsin arkadaş anlatımı güzel yapmış Genişletmek için tıkla ... pil için yakında konuya bir anlatım ekleyebilirim belki. Şu an sadece widgetler için geçerli - - - Eklendi - - - asigsasi' Alıntı: arkadaşlar deneyen varmı hiç Genişletmek için tıkla ... Bütün widgetlerimi böyle yapıyorum
yaren_dede Üye SymbianHacker' Alıntı: pil için yakında konuya bir anlatım ekleyebilirim belki. Şu an sadece widgetler için geçerli - - - Eklendi - - - Bütün widgetlerimi böyle yapıyorum Genişletmek için tıkla ... avkon2 içinde istediğim dosyalar çıkmıyor dostum, mesela bana 700 nolu svg lazım ama onkon2 içinden 630 adet svg çıkıyor
SymbianHacker' Alıntı: pil için yakında konuya bir anlatım ekleyebilirim belki. Şu an sadece widgetler için geçerli - - - Eklendi - - - Bütün widgetlerimi böyle yapıyorum Genişletmek için tıkla ... avkon2 içinde istediğim dosyalar çıkmıyor dostum, mesela bana 700 nolu svg lazım ama onkon2 içinden 630 adet svg çıkıyor
mferdi Üye b3nce en gùzeli mif manager get SVG ve wirsual avkon2 slapsscreen daha neler neler tavsiyem
orhan424 Üye önceden tesekkurler.çatir çatir çalisiyor.ama bu saat iconlarini hangi siteden bula biliriz png formatda? Ve de ben buluyorum ancak üzerinde akrepler oluyo o yuzden bulamiyom
önceden tesekkurler.çatir çatir çalisiyor.ama bu saat iconlarini hangi siteden bula biliriz png formatda? Ve de ben buluyorum ancak üzerinde akrepler oluyo o yuzden bulamiyom
SymbianHacker Kapalı Hesap Konu Sahibi benim kullandığım bi site yok çünkü bulamadım ama arayıp bulursam yazacağım google da görsellerde clock face yazınca çıkıyo bi kaç tane
benim kullandığım bi site yok çünkü bulamadım ama arayıp bulursam yazacağım google da görsellerde clock face yazınca çıkıyo bi kaç tane
orhan424 Üye SymbianHacker' Alıntı: benim kullandığım bi site yok çünkü bulamadım ama arayıp bulursam yazacağım google da görsellerde clock face yazınca çıkıyo bi kaç tane Genişletmek için tıkla ... clock face bana yeter.fazlasini bula bilsen iyi olurdu gerçekten
SymbianHacker' Alıntı: benim kullandığım bi site yok çünkü bulamadım ama arayıp bulursam yazacağım google da görsellerde clock face yazınca çıkıyo bi kaç tane Genişletmek için tıkla ... clock face bana yeter.fazlasini bula bilsen iyi olurdu gerçekten
SymbianHacker Kapalı Hesap Konu Sahibi akrepleri falan giğer saatlerden de alabilirsiniz, en sevdiğiniz saatlerden mix yapabilirsiniz hatta clock face kullanmayabilirsiniz..
akrepleri falan giğer saatlerden de alabilirsiniz, en sevdiğiniz saatlerden mix yapabilirsiniz hatta clock face kullanmayabilirsiniz..
SymbianHacker Kapalı Hesap Konu Sahibi evet ankon modu olmuyor. İçinden birsürü dosya çıkıyor ama hangisi neye ait bilmiyorum bulduğun pro tel için mi
evet ankon modu olmuyor. İçinden birsürü dosya çıkıyor ama hangisi neye ait bilmiyorum bulduğun pro tel için mi
yaren_dede Üye SymbianHacker' Alıntı: evet ankon modu olmuyor. İçinden birsürü dosya çıkıyor ama hangisi neye ait bilmiyorum bulduğun pro tel için mi Genişletmek için tıkla ... aynen ama paketlerken sorun çıkıyor sanırım dosyayı kullanınca iconlar kayboluyor. svgb dosyaları var acaba onları paket dışındami bırakıyor
SymbianHacker' Alıntı: evet ankon modu olmuyor. İçinden birsürü dosya çıkıyor ama hangisi neye ait bilmiyorum bulduğun pro tel için mi Genişletmek için tıkla ... aynen ama paketlerken sorun çıkıyor sanırım dosyayı kullanınca iconlar kayboluyor. svgb dosyaları var acaba onları paket dışındami bırakıyor
SymbianHacker Kapalı Hesap Konu Sahibi yaren_dede' Alıntı: aynen ama paketlerken sorun çıkıyor sanırım dosyayı kullanınca iconlar kayboluyor. svgb dosyaları var acaba onları paket dışındami bırakıyor Genişletmek için tıkla ... büyük bir ihtimalle öyledir. Çünkü svgb dosyalarını paketleme özelliği yoktur diğer pronun adı ne dostum
yaren_dede' Alıntı: aynen ama paketlerken sorun çıkıyor sanırım dosyayı kullanınca iconlar kayboluyor. svgb dosyaları var acaba onları paket dışındami bırakıyor Genişletmek için tıkla ... büyük bir ihtimalle öyledir. Çünkü svgb dosyalarını paketleme özelliği yoktur diğer pronun adı ne dostum
yaren_dede Üye SymbianHacker' Alıntı: büyük bir ihtimalle öyledir. Çünkü svgb dosyalarını paketleme özelliği yoktur diğer pronun adı ne dostum Genişletmek için tıkla ... aynen dur bakayım o sorunuda hallederiz bir şekilde artık, bu pro bütün dosyaları çıkarıyor mif içinden Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
SymbianHacker' Alıntı: büyük bir ihtimalle öyledir. Çünkü svgb dosyalarını paketleme özelliği yoktur diğer pronun adı ne dostum Genişletmek için tıkla ... aynen dur bakayım o sorunuda hallederiz bir şekilde artık, bu pro bütün dosyaları çıkarıyor mif içinden