asigsasi Üye yaren_dede' Alıntı: teşekkürler dostum daha cihazı keşfedemedim bile ama şimdiden beni benden aldı Genişletmek için tıkla ... android modifiye işine de girersin
yaren_dede' Alıntı: teşekkürler dostum daha cihazı keşfedemedim bile ama şimdiden beni benden aldı Genişletmek için tıkla ... android modifiye işine de girersin
yaren_dede Üye Konu Sahibi asigsasi' Alıntı: android modifiye işine de girersin Genişletmek için tıkla ... Sanmiyorum dostum cihaz gayet guzel fazlada kurcalamaya gerek yok
asigsasi' Alıntı: android modifiye işine de girersin Genişletmek için tıkla ... Sanmiyorum dostum cihaz gayet guzel fazlada kurcalamaya gerek yok
asigsasi Üye yaren_dede' Alıntı: Sanmiyorum dostum cihaz gayet guzel fazlada kurcalamaya gerek yok Genişletmek için tıkla ... dostum sistemine girmek lazım
yaren_dede' Alıntı: Sanmiyorum dostum cihaz gayet guzel fazlada kurcalamaya gerek yok Genişletmek için tıkla ... dostum sistemine girmek lazım
yaren_dede Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: benden hızlı çıktın bende abisini almak istiyorum Genişletmek için tıkla ... Valla son 6 aydir erteleyip duruyordum yetti gari aldım sonunda cihazı
-Akıncı' Alıntı: benden hızlı çıktın bende abisini almak istiyorum Genişletmek için tıkla ... Valla son 6 aydir erteleyip duruyordum yetti gari aldım sonunda cihazı
yaren_dede Üye Konu Sahibi Emrgncy112' Alıntı: Hayırlı olsun Bahadır. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler dostum
HAM ZA Üye hayırlı olsun kardeşim bende lumia ile android arasında kaldım napsam acaba lumia mı alsam
yaren_dede Üye Konu Sahibi HAM ZA' Alıntı: hayırlı olsun kardeşim bende lumia ile android arasında kaldım napsam acaba lumia mı alsam Genişletmek için tıkla ... lumıada iyi ama android daha cazip geliyor insana birde menu olarak symbiana benzediği için kullanırken zorlanmıyor insan
HAM ZA' Alıntı: hayırlı olsun kardeşim bende lumia ile android arasında kaldım napsam acaba lumia mı alsam Genişletmek için tıkla ... lumıada iyi ama android daha cazip geliyor insana birde menu olarak symbiana benzediği için kullanırken zorlanmıyor insan
HAM ZA Üye haklısın kardeşim ya androidede yabancı değiliz wp8'e bir dosya yöneticisi koyamadılar gitti yoksa wp8 de fena değil
haklısın kardeşim ya androidede yabancı değiliz wp8'e bir dosya yöneticisi koyamadılar gitti yoksa wp8 de fena değil
yaren_dede Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: bende para biriktiriyom Genişletmek için tıkla ... Kredi kartı candir
yaren_dede Üye Konu Sahibi Oğuzhan' Alıntı: Hayırlı olsun abi. Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler dostum
AHMED... Üye hayırlı olsun dostum güle güle kullan symbiani bırakarak en iyisini yaptın bende bi yakamı kurtaramadım symbiandan
hayırlı olsun dostum güle güle kullan symbiani bırakarak en iyisini yaptın bende bi yakamı kurtaramadım symbiandan
yaren_dede Üye Konu Sahibi İsmail' Alıntı: Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... dostum MeLih_061' Alıntı: Hayırlı olsun.. Genişletmek için tıkla ... dostum AHMED...' Alıntı: hayırlı olsun dostum güle güle kullan symbiani bırakarak en iyisini yaptın bende bi yakamı kurtaramadım symbiandan Genişletmek için tıkla ... dostum telefonu degistirdigime deydi valla fazla vakit kaybetmeden sizde yakayı kurtarmaya bakin
İsmail' Alıntı: Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... dostum MeLih_061' Alıntı: Hayırlı olsun.. Genişletmek için tıkla ... dostum AHMED...' Alıntı: hayırlı olsun dostum güle güle kullan symbiani bırakarak en iyisini yaptın bende bi yakamı kurtaramadım symbiandan Genişletmek için tıkla ... dostum telefonu degistirdigime deydi valla fazla vakit kaybetmeden sizde yakayı kurtarmaya bakin