Symbian Vs. Android karşılaştırması

NUD

Üye
    Konu Sahibi

Son gelen cep telefonlarını görmediğin kesin uygulama açmada ve geçişlerde çok çok daha hızlı olduğu kesin hatta 1 Ghz işlemcili makinaların bir çoğundan iyi 603 ekran olarak zaten hepsini eziyor iphone 4 dahil parlaklık ve netlik karşılaştırdım neredeyse bütün modellerle ekranı bütün modelleri eziyor. Galaxy S ve optimus black ı da işlemci olarak eziyor

----------Eklendi @ 19:20:55 ---------- Yazıldı @ 19:19:56 ----------

bende kendini resetlemeyen bir cihaz görmedim varsa bende alıcam N900 ve N9 hariç :S

vay be neymiş böyle benim cihaz öğrenmem iyi oldu saolasın.

tarxhn

Üye
dogru soyluyorsun kardes

Türe

Üye

iPhone 4 'ü eziyor mu ya böyle komik insanlar iyiki varlar ya arada bir eğleniyoruz

NUD

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Nokia ya tema yüklendiğinde aynı uygulamalar yüklenebilir Android e o ekranlar efektler zaten kendinden geliyor değil mi?

Türe

Üye
işlemci olarak nasıl ezsin galaxy s ' i 2 de 1 ghz

PriZm

Üye

güldürme beni ekran netliği sadece parlaklık ve renkten ibaret değil.330 ppi çözülme nedir peki?

ayrıca 1 ghz olan arm11 işlemcisi.Galaxy s de ise hummingbird 1 ghz arm v7 işlemci var.ve daha hızlı diyorsun.birşey demiyorum.

Tepkiler: Türe

NUD

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 4 'ü eziyor mu ya böyle komik insanlar iyiki varlar ya arada bir eğleniyoruz

en yakınındaki mağazaya git 603 le kendi cihazında video çek ikisinde de ekran parlaklıklarını aç bakalım ne çıkacak 50 belki 100 defa aynı görüntülerde iphone4 demiyim 4S le denendi

NUD

Üye
    Konu Sahibi
işlemci olarak nasıl ezsin galaxy s ' i 2 de 1 ghz

603 te de 1 Ghz işlemci var bizzat kullanıyorum 603 ve N9 uygulamaları S 6 saniye arkadan takip ediyor aynı anda tıklanmasına rağmen

PriZm

Üye
en yakınındaki mağazaya git 603 le kendi cihazında video çek ikisinde de ekran parlaklıklarını aç bakalım ne çıkacak 50 belki 100 defa aynı görüntülerde iphone4 demiyim 4S le denendi

video çekimi ile ne alakası var? belki iphone 4 soluk renklerle video çekiyor?

----------Eklendi @ 19:34:11 ---------- Yazıldı @ 19:33:43 ----------

603 te de 1 Ghz işlemci var bizzat kullanıyorum 603 ve N9 uygulamaları S 6 saniye arkadan takip ediyor aynı anda tıklanmasına rağmen

bunun symbian belle ile alakası var.sen İcs ile denedinmi?

1996eyup

Üye
bir symbian kullanıcısı olarak lanet olsun symbian diyerek her türlü android alır diyorum. android markette o kadar uygulamaları kim kullanıcak diyosunuz nokia ovi o fırsatıda vermiyor en güzel üygulamalar paralı ama android beleş

papakudioflu

Emekli Yönetici

arkadasım araya girdim kusuruma bakma bu 330ppi göz boyamadan ibaret gibi geliyor bana gerçi pek anlamam ama insan gözü 260ppi den sonrasını algılayamıyor bilgi olarak vereyim

Türe

Üye

330 ppi diyorum bu herkese güzel bir kapak olacaktır

----------Eklendi @ 20:03:40 ---------- Yazıldı @ 20:03:07 ----------

arkadasım araya girdim kusuruma bakma bu 330ppi göz boyamadan ibaret gibi geliyor bana gerçi pek anlamam ama insan gözü 260ppi den sonrasını algılayamıyor bilgi olarak vereyim

yanıma gel istiyorsan da göz boyama mı yoksa GERÇEK çözünürlük mü bi göstereyim

PriZm

Üye
tmm işte ne güzel 260 ppi ve üzerini algılayamıyorsa resimlerde hiç netlik bozulması olmaz demek

Tepkiler: Türe