tayrebaz
Üye
bence kişiselleştirilebilen en iyi sistemler symbian ve android . Basit arayüz , hızlı deneyim ve basit kullanım olarak da en iyileri wp7 ve ios
Yanılmıyorsam Lumia 900 CES 2012'de tanıtıldı ve dünyanın en iyi akıllı telefonu seçildi o fuarda.
WP7 ' nin tarayıcı hızı gerçekten muazzam .
lumia 900 bana teknik olarak yetersiz geldi.
lumia 900 bana teknik olarak yetersiz geldi.
teknik olaktan kastın işlemcisiyse o işlemciyle dünyanın en iyisi seçiliyor.Lumia 910 söylentileri gerçekse almayı düşünebilirim.Feci bir şey.
Gerçek gerçek.12 mpix çok hoşuma gitti.
boyut bir de işlemci sanırım
İşlemci aynı.1.4 GHz.Bir de ön kamera+lte.
teknik olaktan kastın işlemcisiyse o işlemciyle dünyanın en iyisi seçiliyor.Lumia 910 söylentileri gerçekse almayı düşünebilirim.Feci bir şey.
[alikan];4375746' Alıntı:Dostum Lumia 900 de kullanılan işlemci 1.4GHz hızında Quallcom Snapdragon APQ8055 işlemci, ve belirteyim tek çekirdek işlemci.
Sen buna dünyanın en iyisi dersen bence yanlış bilgi olur. Lumia 900 gibi 26 şubat dünya mobil kongresinde tanıtılacak olan HTC One X dünyada ki ilk Nvidia Tegra 3 işlemci olacak, ve bence şu ana kadar ki en hızlı mobil işlemci olacak diye düşünüyorum. Tabi varsa farklı firmalardan yenileri henüz sızmadı o sebeple öyle diyorum.
Fakat şu an ki en iyi mobil işlemciden çekirdek hızı ve çalışma hızı olarak 5 kat daha hızlı olduğu söyleniyor. Özellikle Tegra 3 te 4+1 yani beş çekirdek bulunduğu göz önüne alınırsa hız konusunda muazzam doygunluk vereceği kesin. Web deneyimi multimedya deneyimi ve temel görevler olarak açıklanan grafiklere göre en hızlısı denebilir. Özellikle Apple'ın çok şey beklediği A5 işlemcisinin grafikte Tegra3'ün karşısındaki durumuna dikkat et derim.
bildigim kadariyla nvidia tegra suanda tabletlerde kullaniliyor ama mobil cihazlara entegre olmussa muthiz bir rekabet ortaya cikar
,[alikan];4375836' Alıntı:Resimde görünen Flash K nedir.? Ve Google Nexusda neden yok diye belirtilmiş merak ettim.
----------Eklendi @ 14:04:21 ---------- Yazıldı @ 14:02:02 ----------
HTC One X modeli Tegra 3 kullanan ilk mobil telefon oldu ve 26 şubat Mobil Dünya Kongresinde tanıtılacak.
Onun dışında Tablet olarak Asus Transformer Prime Tegra 3 ün en hızlısı.
Açıkçası ben Widget ekleyebildiğim ana ekranları olan, kişiselleştirebildiğim bir yazılımı tercih ederim. Resim için de sağol, ibretlik oldu
Lumia 800 ile 900 arasındaki tek fark ekran boyutu dimi ?
bir de gyro sensörü.Ekran boyutu
LTE desteği
bir de gyro sensörü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?