ultraslan_66
Üye
Arkadaşlar şuana kadar en müthiş işletim sistemi ios buna kimse karışamaz ne android nede symbian^3 nokia kullanmama rağmen doğruyu söylemeye çalışıyorum. en iyi en orjinal stabil çalışan işletim sistemi ios. (android ve symbian) yanına yaklaşamaz şuan ortalığı karıştırmak için söylemiyorrum sadece gerçekleri yazıyorum. gerçekler saklanmaz . android veya symbian iyi diyerek kendimizi kandırmanın alemi yok..herkese iyi geceler...
Arkadaşlar şuana kadar en müthiş işletim sistemi ios buna kimse karışamaz ne android nede symbian^3 nokia kullanmama rağmen doğruyu söylemeye çalışıyorum. en iyi en orjinal stabil çalışan işletim sistemi ios. (android ve symbian) yanına yaklaşamaz şuan ortalığı karıştırmak için söylemiyorrum sadece gerçekleri yazıyorum. gerçekler saklanmaz . android veya symbian iyi diyerek kendimizi kandırmanın alemi yok..herkese iyi geceler...
doğru ios güzel de meego da yadsınamaz şekilde seri bir sistem.. muhteşem bir arayüz ve akıcılığı var..sadeliği de tartışılmaz bir gerçek.. burada bir hata varsa nokia adına oda bu sistemi terk etmesinden kaynaklamıyor.. ios'unda problemi var bence.. herşeyi ücretli ya böyle saçmalık var mı ???
var tabi arkadasım düz mantık telefona 2500 lirayı veren güncellemeninde parasını vefir bu kadar basit olay
----------Eklendi @ 02:29:53 ---------- Yazıldı @ 02:28:15 ----------
nvidia tegra3 htc one x de var galiba acıklandı 27 şubattaki kongrede tanıtılacak
[alikan];4374852' Alıntı:HTC 3 kere isim değiştirdi o modelde. Edge oldu Endeavour oldu en son One X oldu
Beklentisi büyük cihazın özelliklerine baktım çok başarılı, işlemci de şuan piyasadaki en iyi işlemciden 5 kat daha iyi performans vaat ediyor.
Bu yıl sonuna doğru da Arm Cortex A15 i sunacak Tegra3 ile kapışmak için yani daha da kızışacak ortalık ve yine karlı çıkan bizler olucaz
Telefonlar artık hepten uçuşa geçer diye düşünüyorum.
iOS'u iOS yapan uygulamalarıdıryoksa gayet basit bir işletim sistemi ama işlemciyi de fazla yormuyor basitliğinden dolayı ve apple o nedenle işlemciyi fazla artırmak zorunda da kalmıyor lakin benim gibi oyun ve uygulama isteyenler için de iyi bir işletim sistemi her aradığın var (flaş dışında)
Şu ana kadarki gördüğüm en berbat işletim sistemi iOS. Ana ekranı olmayan, menüyü kaydırmaktan başka birşey yapamadığımız, sırf marketi yüzünden + puan kazanan ve JB olmadan bir işe yaramayan işletim sistemiiPhone 4'ü elime alınca şunlar oluyor:
1) Rahatsız oluyorum.
2) Sıkılıyorum.
Bana iOS iyi diye yutturmayın.
Gelelim Android'e. Yeni başlayanların öğrenmesi çok zor. Bir Kernel atıyorsun, telefon brickleniyor. (Boot ekranından sonrası gelmiyor ve bir döngüye giriyor [bunun adı brick ise])Nerden bilsin bunu nasıl çözeceğini (Olursa ben tekrardan CWM atıyorum, açılıyor) Kısaca, zor ama öğrenince geliştiriciler için güzel bir işletim sistemi. Ancak root etmedikten sonra asıl gerekli olan pek çok şeyi yapamıyorsunuz. Mesela Root Explorer, ve benim için her işe yarayan Ad-Hoc Swithcer gibi.
Symbian'a gelince: Öğrenmesi kolay, Flashlaması rahat, Ancak kilitli. Belle (fabrika çıkışı Belle ve 701) çok stabil, şık ve öğrenmesi kolay. Kendi telefonuma günde 20-30 hatta 40 kere Flash attığım olmuştur. Bir keresinde bile Flash nedeniyle hata vermedi, hata olanlarsa hep sistemi düzenlerken yaptığım bir yanlışlıktı. (FPS hızını 60, işlemci kullanımını da 130 yapmak, telefonun açılmamasına sebep olabiliyor) Symbian ise Bootloader kilidine sahip.
Son olarak şunu ekleyerek bitireyim:
en mantıklı olan taş olmuş o bile İosdan iyiUsta bu nedir?Billahi gülmekten kırıldım.iOS'un basitliği konusunda haklsınız ama Türe'nin de dediği gibi iOS zaten uygulaması olmasa sıkıcı bir işletim sistemi.WP da iOS'un yolundan gidiyor zaten.iOS ve WP bu yönden birbirlerine çok benziyor.[bence].Bu arada tekrar söylüyorum resim çok güzeldi
Usta bu nedir?Billahi gülmekten kırıldım.iOS'un basitliği konusunda haklsınız ama Türe'nin de dediği gibi iOS zaten uygulaması olmasa sıkıcı bir işletim sistemi.WP da iOS'un yolundan gidiyor zaten.iOS ve WP bu yönden birbirlerine çok benziyor.[bence].Bu arada tekrar söylüyorum resim çok güzeldi
Evet, Türe çok haklı o konuda. Sen de haklısın WP 7 konusunda. Ancak Windows Phone 7, iş adamları için ideal. iOS ise genellikle normal kesim için (günlük yaşam) Açıkçası ben Widget ekleyebildiğim ana ekranları olan, kişiselleştirebildiğim bir yazılımı tercih ederim. Resim için de sağol, ibretlik oldu
Yani kimin için ne ideal bilmem de wp hoşuma gitmeye başladı.wp8li bir Lumia iyi olurdu hani...
bence kişiselleştirilebilen en iyi sistemler symbian ve android . Basit arayüz , hızlı deneyim ve basit kullanım olarak da en iyileri wp7 ve ios
Yanılmıyorsam Lumia 900 CES 2012'de tanıtıldı ve dünyanın en iyi akıllı telefonu seçildi o fuarda.
WP7 ' nin tarayıcı hızı gerçekten muazzam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?