DarkredBlue61
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yani Kız Arkadaşının Resmi Birde Bunu Buralara Atman Yanliş Kusura Bakma Ben Yapmam.Kız resmi Ekleseniz olmaz mı o kız sevgilim amaİlgilenenler Msj atabiliR mi ?
Tema www.maxicep.com/forum/konu/s5-style-by-freestyleminds-edited-by-hasand.930247/
Resim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Anladım Özele Kimse Gelmedigi İçin Son Çare BU OLDUGUNU SANDIM evet cok Yanlış K.bYani Kız Arkadaşının Resmi Birde Bunu Buralara Atman Yanliş Kusura Bakma Ben Yapmam.
Anladım Özele Kimse Gelmedigi İçin Son Çare BU OLDUGUNU SANDIM evet cok Yanlış K.b
Videolu Anlatım Mevcut İstersen Kendinde Yapabilirsin Buyur Symbian S^3 Temalarınıza Arka Plan Ekleme,Değiştirme (Videolu Anlatım) Dene Eğer Yapamazsan Bir Ümit Yapabilirim.Anladım Özele Kimse Gelmedigi İçin Son Çare BU OLDUGUNU SANDIM evet cok Yanlış K.b
Pc Yok İsteVideolu Anlatım Mevcut İstersen Kendinde Yapabilirsin Buyur Symbian S^3 Temalarınıza Arka Plan Ekleme,Değiştirme (Videolu Anlatım) Dene Eğer Yapamazsan Bir Ümit Yapabilirim.
Mobilden Sis Editör İle Dene OlmazsaPc Yok İste
Varda Monitor gitti
Kurcala Biraz Vardır Belki Tam Bilmiyrum Onuo Nasıl Ögretirmisin ?
Geliyortema:Galaxy S7 Style by HaSaNd.
foto:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hala yapıyorsan banada yapabilir misin abi
Denermisintema:Galaxy S7 Style by HaSaNd.
foto:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hala yapıyorsan banada yapabilir misin abi
Çok teşekkür ederim abi ama menüde aynı resim gözükmüyor ama bu da iyi Allah razı olsunGeliyor
Denermisin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Menüde Giriş Ekranındaki Görünüyordu Sanırım.Ayarlarda Vsde Çıkıyormu?Çok teşekkür ederim abi ama menüde aynı resim gözükmüyor ama bu da iyi Allah razı olsun
Menüde Giriş Ekranındaki Görünüyordu Sanırım.Ayarlarda Vsde Çıkıyormu?
Giriş Ekranındaki Resmi Değiştirmeyi Denesadece menüde çıkmıyor diğer yerlerde çıkıyor
neyse boşver abi senide rahatsız ettim olduğu kadar yinede teşekkürlerGiriş Ekranındaki Resmi Değiştirmeyi Dene
Estafurullah Güle Güle Kullanneyse boşver abi senide rahatsız ettim olduğu kadar yinede teşekkürler
Ben Giriş Ekranınada Atamamiş Olabilirim Resmi@arif.emre.sayın.yakışıklı biraz geç oldu umarım beğenirsiniz...
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sorun dinmed wallpearı değiştirmemişsinBen Giriş Ekranınada Atamamiş Olabilirim ResmiTek İş Yapmıyorum Kafa Kalmadıkı
@arif.emre.sayın.yakışıklı biraz geç oldu umarım beğenirsiniz...
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?