Symbian S^3 hakkında görüşüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Symbian S^3 hakkında görüşüm
Merhaba arkadaşlar kesinlikle fanlık falan yapmiyorum sadece yorumumu söylüyorum

Bugün kuzenime gittim telefonu C7 belleli telefonu elime aldım ana ekranlarda geçişler hafif kasıyordu sonra menüye girdim bildiğimiz 5800 kadar kasıyordu maxicep bile kastı symbiandan soğudum

Tepkiler: doctorrr

Polymath

Üye
c7 1. nesil evet kastığı dogrudur. Ama 2. nesil Nokialarda (603 700 701 808) kesinlikle kasma yok fp1 den sonra. Ayrıca Symbianda okadar oyun olsa android kadar , Nokia alırdık hemde nokia çift çekirdekli 1.4 ghz işlemcilerle 1 gb ramle symbianlı teller çıkarsa emin olun tetslerde s3 ü geçer.

Bunu yazmak için konu açıyorsun ama, fanlık yapmıyorum diyorsun.Benim yeğenimde gs3 var rehbere girdiğinde mesela kasım kasım kasılıyor 2000 tl lik telefon ama ben bunu söylemek için konu açmadım.

doctorrr

Üye
c6-01 im canavar gibi geçişlerde kasma yok ama tarayıcı konusunda haklısın

Telefonda bir problem vardır herhalde.Teyzem C7 kullanıyor ve bugüne kadar -tarayıcısı hariç- 1 kere kastığını görmedim.

Baydı artık bilmem farkında mısınız?

Tepkiler: fLuke! ve kullanıcıadları
Adminler bu tür konulara artık izin vermemeli

zeki müren de bizi görebilecek mi

serinaga

Üye
Siz iyisimi telefona bir format atın, yada flash atın derim, lakin bende C7 kullanıyorum yaklaşık bir yıldır, belleyi doğrudan flash ile yükledim. SPB mobile shell, access apps, birçok mod ve 140'tan fazla uygulama yüklü. Gerek belle ana ekranında gerekse ana menüde, tarayıcı ve birçok yerde kasma vs. yaşamıyorum. Rehberde 500 kişi var, bir tiskiye ile rehberin sonuna kadar kasmadan ulaşıyorum (rehber resimli üstelik) ...
Halen yeni bulduğum uygulamaları yükler silerim, karıştırırım, kurcalarım. Telin tüm fonksiyonlarını da kullanırım, 4 adet e-posta tanımlı, 4 ayrı ofis proğramını kullanırım, akşama kadar bluetooth bağlı ve arada müzik dinlerim, 4 ayrı sosyal ağı kullanırım, konum hizmetlerini kullanırım vs. vs. daha neler neler KASMADAN ve DONMADAN ...

Tepkiler: doctorrr ve Esendağlı

HakaN-06

Üye

Menü geçişleri, oyunlar.. vs kasmayan cihaz arıyorsan iosa yönel. Herkesin ağzında olan stabil lafı bundan ötürü

iPhone 4S ile kıyaslarsan tabi soğursun

doctorrr

Üye
tam kafa atmalık bi konu olmuş gelin anlınızdan öpücem

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Alın size bir saçma konu daha... Şikayet ediyorum boş konular boş muhabbetlerle doldu bu site resmen.

Konu Sahibi
Görüşümü açıkladim nesi sacma herkes orda burda yaziyo ben kotu konustum diyemi bu kadar tavir yapiyorsunuz illa ovmekmi gerekiyor ?

Görüşümü açıkladim nesi sacma herkes orda burda yaziyo ben kotu konustum diyemi bu kadar tavir yapiyorsunuz illa ovmekmi gerekiyor ?

Sorun görüşünde değil gidipte Symbianı sevmiyorum gibi kişisel ya da oyun çıkmıyor gibi gerçekleri söylesen bir şey denilemez (Böyle bir şey söylemek için konu açman dışında) ama gidipte öyle olmadığı halde menüde bile kasıyor benzeri şeyler söylersen doğal olarak eleştiri alırsın.Ayrıca istediğin kadar doğruları söylesen bile sırf kendi görüşünü bildirmek için konu açman apayrı bir eleştiri unsuru.Herkes gidip şu işletim sistemi hakkındaki düşüncem bu işletim sistemi hakkındaki düşüncem diye konu açarsa forum ne hale gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...