zumrut50
Üye
Arkadaşlar bu sertikalama işlemini profesyonel olarak yapan cep telefoncular public id alıyorlar harhalde!Yoksa adamlar batar zannedersem.Birde arkadaş tüketici haklarına başvuracağım demiş bilmiyorum ama bu durum şuna benziyor bilmem yanılıyormuyum.Son sistem pc toplamışsın ancak ancak işletim sistemin kaçak vista ve diyelimki gücncelleme veya eklenti indiremiyorsun bilgisayarı aldığın yere serzenişte bulunabilirmisin güncelleme indiremiyorum o kadar para verdim diye!
Ancak şu yönden size katılabilirim symbian bir işletim sistemidir içinde hiç bir halt yoktur sonradan yüklenir ve hepsini yüklemen için sertikilama gerekir bu da baya pahalıya mal olur diye tepeden tırnağa yani nokia fabrikadan parakendeciye herkes son tüketiciye bunu teli alırken beyan etse acaba kaç kişi symbian işletim sistemli nokia alırdı şahsen ben almazdım.Tıpkı kardeşim gibi samsung sgh G800 alırdım telefonda ne varsa o ama hiç olmazsa kafam dinç olurdu!
Not:Ben ciddi anlamda bu symbiansignedtan umudu kestim bir cep telefoncuya gitsem irremote,Fsecure antivirus,divxplayer ve jukebox kurdursam benim telime uzun süreli sertifikayla kurabilirlermi ve kaça patlar bana bu konularda tecrübeli arkadaşlar cevap yazarlarmı acaba! Mekan İZMİR.
Saygılar.
arkadaşlar ben siteye önceden kayıtlı bir kişiyim ve bugun ayın 26 sı site 25 inde açılacak gibi bi şeyler diyor üyeliğimi aldım ama upload sayfası hala gelmiyor sitede anladım kadarıyla üceret tabi tutulmuş
yıllıgı 200 dolar diye gördüm ama neyin nesidir tam anlayamadım çaresiz bekliyorum negative senin bu konuda yapabileceğin başka bir şey varmı yada bilgilendirebilceğin ?
typre arkadaşım bende uzun süreden beri üyesiyim bu sitenin ama yaplıacak hiç bişi yok 200$ verecez yada programsız bi dünya...
inş düzelir yaaa cok pro war sertifika yapılıcak..baska yolu yokmu bunun bilen warmı :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?