Symbian OS / Sistem Modifikasyon - CFW - Onay Sistemi, Denetim kontrolü Kaldırıldı

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Symbian OS / Sistem Modifikasyon - CFW - Onay Sistemi, Denetim kontrolü Kaldırıldı
Merhaba Arkadaşlar

Site Hakkında'ya açılan symbian bölümleri hakkında öneri ve istek [onay sistemi] konusunda onay sistemi hakkındaki fikir ve görüşlerinizi, Yönetim olarak değerlendirip Symbian OS alt forumları ve Sistem Modifikasyon - CFW alt forumları konu denetimlerini kaldırıp talebinizi yerine getirdik.

Symbian desteğini çektikten sonra, son 1 Yıl içinde konu ve uygulama paylaşımları azaldı, lakin konu paylaşımları azda olsa hala devam etmekte, konu onayları sadece dosya denetimleri için değil gereksiz ve benzer konuların da önüne geçmek için esas alınmıştır. Bazen benzer konularla karşılaşıyor, bazen boş konularla, bazende alakasız konularla karşılaştığımız oluyordu.
Bu nedenle
Konu denetimleri kaldırıldığı için siz değerli üyelerimizden ricamız bölümlerde gördüğünüz benzer konuları, alakasız ve boş konuları şikayet ediniz, bu sayede oluşacak kirliliğin önüne geçebiliriz, bu konuda yardımcı olacağınızı umuyoum.
Bu mantık ve anlayış içerisinde olursak hem siz hemde bizler rahat etmiş oluruz.
Keyifli Forumlar.

Tepkiler: fnldstntn, x-scarface, asigsasi ve 2 diğerleri
Hayırlı olsun admınlere teşekkürler.

Nextman

Emekli Yönetici
Emeğine sağlık kardeşim

asigsasi

Üye
teşekkür ederim ilgi ve alakanız için

Tepkiler: -Akıncı
hayırlı olsun ve teşekkürler

Oğuzhan

Üye
Hayirli olsun.

CABBAR

Üye
Bahadır abi, isa abi hadi hayırlı olsun istediğiniz oldu zaten sadece Siz paylaşım yapıyordunuz bi de birkaç arkadaş

Teşekkürler hayırlı olsun diyelim.

tskler ıyı oldu...

- - - Eklendi - - -

tskler