xkadir61 Üye Konu Sahibi popo43' Alıntı: nasıl indircem kardeş Genişletmek için tıkla ... tıkladığın gibi iner zaten. seni bundan alıkoyan ne.
popo43' Alıntı: nasıl indircem kardeş Genişletmek için tıkla ... tıkladığın gibi iner zaten. seni bundan alıkoyan ne.
ibrahim şahin Üye kadir abi benim nokla e65 bu temalara hata veriyo sertifika hatası uygulama sayacıyla görüşün diye yazı geliyo bana bi yardmcı olrmusun ne olur abi .telefonda teme denen bişey yok .yardm edersen sevirim
kadir abi benim nokla e65 bu temalara hata veriyo sertifika hatası uygulama sayacıyla görüşün diye yazı geliyo bana bi yardmcı olrmusun ne olur abi .telefonda teme denen bişey yok .yardm edersen sevirim
gabriel112 Üye arkadaslar ben bu temaları telefonuma nasıl yukleyeceğimi bilmiyorum lütfen yardım edin :S telefonum samsung i450 temaları atıyorum ama algılamıyor --------------- Ekleme --------------- bazı kişilerde sertifika hatası diyomuş ama bende o da çıkmıyor :S
arkadaslar ben bu temaları telefonuma nasıl yukleyeceğimi bilmiyorum lütfen yardım edin :S telefonum samsung i450 temaları atıyorum ama algılamıyor --------------- Ekleme --------------- bazı kişilerde sertifika hatası diyomuş ama bende o da çıkmıyor :S