Rygebin Üye asigsasi' Alıntı: bu konuya yorum yazan herkez hakaret suçundan yiyecek Genişletmek için tıkla ... Symbian'a mı ettik hocam . Ölmedi ama yanlış biliyorlar
asigsasi' Alıntı: bu konuya yorum yazan herkez hakaret suçundan yiyecek Genişletmek için tıkla ... Symbian'a mı ettik hocam . Ölmedi ama yanlış biliyorlar
asigsasi Üye kaankulahli' Alıntı: Symbian'a mı ettik hocam . Ölmedi ama yanlış biliyorlar Genişletmek için tıkla ... ölmedi can çekişiyor
kaankulahli' Alıntı: Symbian'a mı ettik hocam . Ölmedi ama yanlış biliyorlar Genişletmek için tıkla ... ölmedi can çekişiyor
asigsasi Üye 0MG90' Alıntı: bende ban istiyorum Genişletmek için tıkla ... seni 30 puanla uğurlayalım
Rygebin Üye ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ' Alıntı: İşte gidiyorum c5le 5800le Genişletmek için tıkla ... Hadi güle güle
ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ Üye Konu Sahibi kaankulahli' Alıntı: Hadi güle güle Genişletmek için tıkla ... Ağlıyorummm ekranım kapalı
phasan Üye yasin213' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu sitede yeni çıkan uygulamaları bulabilirsin dostum ama uygulama sayısı az. Bazı uygulamalar imzasız (unsigned). Genişletmek için tıkla ... bu sitede ise yaramaz artık hersey ovi den yönlendiri yor
yasin213' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu sitede yeni çıkan uygulamaları bulabilirsin dostum ama uygulama sayısı az. Bazı uygulamalar imzasız (unsigned). Genişletmek için tıkla ... bu sitede ise yaramaz artık hersey ovi den yönlendiri yor
yasin213 Üye phasan' Alıntı: bu sitede ise yaramaz artık hersey ovi den yönlendiri yor Genişletmek için tıkla ... Deneyen arkadaşlar yorum yazar umarım. Moderator @asigsasi 'nin bu konuda bilgisi vardır.
phasan' Alıntı: bu sitede ise yaramaz artık hersey ovi den yönlendiri yor Genişletmek için tıkla ... Deneyen arkadaşlar yorum yazar umarım. Moderator @asigsasi 'nin bu konuda bilgisi vardır.
asigsasi Üye yasin213' Alıntı: Deneyen arkadaşlar yorum yazar umarım. Moderator @asigsasi 'nin bu konuda bilgisi vardır. Genişletmek için tıkla ... sorun nedir ?mağaza için Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yasin213' Alıntı: Deneyen arkadaşlar yorum yazar umarım. Moderator @asigsasi 'nin bu konuda bilgisi vardır. Genişletmek için tıkla ... sorun nedir ?mağaza için Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hasand. Üye asigsasi' Alıntı: neyin kafasını yaşıyorsunuz hâlâ konular açılıyor benim tarafımdan hala kullanmış olduğum sistem symbian birde size laf anlatmak ile mi uğraşmaya çalışacağız Genişletmek için tıkla ... adam haklı yok mart ayında en son konu açılmısta yok bılmem ne asıl konuyu açan kişının symbıan ıle ılgısı bıle yok ehuehuehuehu ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ' Alıntı: Beyler teliniz çalışıyormu Genişletmek için tıkla ... yok calısmıyor ehuehuehuehuehu
asigsasi' Alıntı: neyin kafasını yaşıyorsunuz hâlâ konular açılıyor benim tarafımdan hala kullanmış olduğum sistem symbian birde size laf anlatmak ile mi uğraşmaya çalışacağız Genişletmek için tıkla ... adam haklı yok mart ayında en son konu açılmısta yok bılmem ne asıl konuyu açan kişının symbıan ıle ılgısı bıle yok ehuehuehuehu ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ' Alıntı: Beyler teliniz çalışıyormu Genişletmek için tıkla ... yok calısmıyor ehuehuehuehuehu
yasin213 Üye [USER=123]@safak[/USER]' Alıntı: Symbian candir gerisi patlican Genişletmek için tıkla ...