arkadaslar bende cok ıstıyom takası problem su telefon yurt dısı serı numarası cakılmıs olabılır ne deyım herhangı bır problem cıkabılır dıye korkuyorum sonra telefon elımde patlamasın kapanma rıskde var yanı sız ne dersınız sımdı telefon yurt dısı burada acık sadece arkadasımın kendı sım kartını okuyor . Benım sım kartını okutmak ıcın sıfre kıracaz felan dıyorda onunııne olduysa benım sımede olur problem ılerde kapanabılırmı...veya ne gıbı sorunlar olur.
- - - Eklendi - - -
arkadaslar telefonu aldım .. Telefomcudan 900 e telefon sıfır .yurt dosından gelme turkıyeye kayıtlı.yurt dsndan alan adam telefonu nerdeyse kullanmadan satmış.android 2.3.3 yuklu s2 ye android 4 yuklenıyormu telefoncu arkadas yuklenıyor dedı telefonu yarın elınden alacam .kendı yukleyrcekmıs merak ettım gercekten yuklenıyormu sankı telefoncu emın degıldı gıbı geldı bana
hakkaten ölmüş.insanlar adini unutmus.bakin az once gazeteden cikan brosurdeki ilanlara baktigimda ne gordum. symbian yazilisinda ne yaziyor.sambian os
hakkaten ölmüş.insanlar adini unutmus.bakin az once gazeteden cikan brosurdeki ilanlara baktigimda ne gordum. symbian yazilisinda ne yaziyor.sambian os