symbian mı android mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

E_yedi

Üye
    Konu Sahibi
symbian mı android mi?
arkadaslar nokıa e7 var bende arkadasda galaxy s2 takas yapmayı dusunuyoz sız ne dıyorsunuz danışmak istedim düşünceleriniz nedir...

zaza

Üye
Hemen bekletme değiş

ANIL

Admin
2 işletim sisteminin farklarını bilirsin zaten az çok. Symbian'ın uygulama sıkıntısından dolayı değiştirebilirsin. Bu biraz sana bağlı ne kadar ihtiyacın var? Diğer yandan E7'nin klavyesi var

achambo

Üye
değiş tabii ki babamda s2 var farkları var baya

15097

Üye
2 2 S2 hiç düşünmeden değiştir bence ama sorunlu falan olmasın arkadasının s2'si sakın

emreli01

Üye
arkadaşın burdaki yorumları görürse takastadan vazgeçer soylim s 2 i al bencede

E_yedi

Üye
    Konu Sahibi
glxy s2 yi baska arkadastan alcam telefnmu bska arkdsma stcam bır nevi takas gıbı .. Ylnız tlfon yurtdsndan glms benım sım kartı ona actracam s2 sadece benım telefonu okuyacak..ne drsınız sımdı .. Kusura bakmayın kısaltarak yazdım su an yolda yuruyorum..

kayıtlıysa sorun yok, gerisi teferruat

E_yedi

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar zaten s2 ıle e7 nın kıyaslanması bıle hata bunu bılıyorumda e7 yı sıfır aldım 1100 s2 de ıkıncı el telefon temız.. S2 nın sıfırınada baktıgımda 1480 e satılıyor. S2 yı kesın almak ıstıyorum zaten sızede soruyum dedım sımdı aklımda hıc bır problem kalmadı hepınıze tesekkur ettım..

Androıd hıc kullanmadım en guzel ozellıkerı ne pekı. Oyun olarak pes 12 var asplt7 var .. Bunları bılıyorum.

15097

Üye
fifa 13 var (android'e çıktı mı bilmiyorum ) dead trigger modern combat var var var.. çok var.hayırlı olsun.

androidde oyun diyonda zibil gibi ama okadr çok ki benim gibi yapama hepsini kur sonra adam akıllı oynama oyunlar hala bosa yer kaplıyor suan .çd

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
üstüne para istemeden ver hemen

SkyLaBTR

Üye
S2 de sorun falan yoksa değiştir derim

nokia E7 ile S2 takası bence uygun S2'de sorun yoksa hemen kabul et takası kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...