aRmaqeDon Üye Güzel Paylasım galiba yani öyle duruo çoğunu anlamadım ama ilerde öğrenirsem bişiler işime yarar Yinede çok tşkkr!!!!
Güzel Paylasım galiba yani öyle duruo çoğunu anlamadım ama ilerde öğrenirsem bişiler işime yarar Yinede çok tşkkr!!!!
Qurabiye2612 Üye teş --------------- Ekleme --------------- iyi günler ben emir. aynı dertten bende muzdaribim. baya sitede kayboldum resmen ordan oraya. çok karışık geldi yardımın olursa çok --------------- Ekleme --------------- iyi günler ben emir. aynı dertten bende muzdaribim. baya sitede kayboldum resmen ordan oraya gittim e63 um saadece tel ısıne yarıyor --------------- Ekleme --------------- temA oyun lardan faydalanmak ıstoyrum lutfen yardım edın
teş --------------- Ekleme --------------- iyi günler ben emir. aynı dertten bende muzdaribim. baya sitede kayboldum resmen ordan oraya. çok karışık geldi yardımın olursa çok --------------- Ekleme --------------- iyi günler ben emir. aynı dertten bende muzdaribim. baya sitede kayboldum resmen ordan oraya gittim e63 um saadece tel ısıne yarıyor --------------- Ekleme --------------- temA oyun lardan faydalanmak ıstoyrum lutfen yardım edın
Qurabiye2612 Üye merhaba tel modelım e63 ımeı numaram 356836023241489 sertıfıka sorunu yasıyorum sımdıden tes. ederım
aa-tolga Üye Qurabiye2612' Alıntı: merhaba tel modelım e63 ımeı numaram 356836023241489 sertıfıka sorunu yasıyorum sımdıden tes. ederım Genişletmek için tıkla ... nokia e serileri uygulama yöneticisinde ayarlara gidin yazılım yükleme seceneğini tümü yapın .çünkü e serileri hep sadece imzalı seçeneği seçili olak gelir.
Qurabiye2612' Alıntı: merhaba tel modelım e63 ımeı numaram 356836023241489 sertıfıka sorunu yasıyorum sımdıden tes. ederım Genişletmek için tıkla ... nokia e serileri uygulama yöneticisinde ayarlara gidin yazılım yükleme seceneğini tümü yapın .çünkü e serileri hep sadece imzalı seçeneği seçili olak gelir.