codern Üye Eduardo58' Alıntı: Messenger olsa harbi iyi olur da @akinorta nerelerdesin? Genişletmek için tıkla ... aynen abi ya bi yapsan patlar gider @akinorta bize messenger yap
Eduardo58' Alıntı: Messenger olsa harbi iyi olur da @akinorta nerelerdesin? Genişletmek için tıkla ... aynen abi ya bi yapsan patlar gider @akinorta bize messenger yap
codern Üye akinorta' Alıntı: Facebookun kendi messenger uygulaması var çalışmıyor mu? Genişletmek için tıkla ... hc bi bilgim yok abi hic denk gelmedim link war mi
akinorta' Alıntı: Facebookun kendi messenger uygulaması var çalışmıyor mu? Genişletmek için tıkla ... hc bi bilgim yok abi hic denk gelmedim link war mi
ringofdie Üye akinorta' Alıntı: Facebookun kendi messenger uygulaması var çalışmıyor mu? Genişletmek için tıkla ... Asha için olanı söylüyorsan korumalı o yükleyemiyoruz bizim tellere
akinorta' Alıntı: Facebookun kendi messenger uygulaması var çalışmıyor mu? Genişletmek için tıkla ... Asha için olanı söylüyorsan korumalı o yükleyemiyoruz bizim tellere
mustafadifb1 Üye akinorta' Alıntı: Başlık açık ve net Sıradaki uygulama ne olsun? Popüler iPhone & Android uygulamarı da dahil olmak üzere symbian da olmayan geniş kullanıcı kitlelerine sahip uygulamardan hangisi çıksın istersiniz? Genişletmek için tıkla ... tango proğramanı yükleyebilsek çok iyi olurdu n8 için
akinorta' Alıntı: Başlık açık ve net Sıradaki uygulama ne olsun? Popüler iPhone & Android uygulamarı da dahil olmak üzere symbian da olmayan geniş kullanıcı kitlelerine sahip uygulamardan hangisi çıksın istersiniz? Genişletmek için tıkla ... tango proğramanı yükleyebilsek çok iyi olurdu n8 için
DarkredBlue61 Üye DeV/AsA' Alıntı: Yavaş yavaş Offline moda doğru gidiyoruz.Dünyadan soyutlayacaklar bizi. Genişletmek için tıkla ... Yakında Diğer Telefon Kullanıcıları 4Gden Görüntülü Konuşacak Biz İse Dumanla Haberleşeceğiz
DeV/AsA' Alıntı: Yavaş yavaş Offline moda doğru gidiyoruz.Dünyadan soyutlayacaklar bizi. Genişletmek için tıkla ... Yakında Diğer Telefon Kullanıcıları 4Gden Görüntülü Konuşacak Biz İse Dumanla Haberleşeceğiz
Silinen Üye 2505573 Kapalı Hesap DarkredBlue61' Alıntı: Yakında Diğer Telefon Kullanıcıları 4Gden Görüntülü Konuşacak Biz İse Dumanla Haberleşeceğiz Genişletmek için tıkla ... 2016 yi bekle ultb fp4 geliyo
DarkredBlue61' Alıntı: Yakında Diğer Telefon Kullanıcıları 4Gden Görüntülü Konuşacak Biz İse Dumanla Haberleşeceğiz Genişletmek için tıkla ... 2016 yi bekle ultb fp4 geliyo
DarkredBlue61 Üye MrExelance' Alıntı: 2016 yi bekle ultb fp4 geliyo Genişletmek için tıkla ... Benimkisi Paket Olsun Evde Yiycem
MrExelance' Alıntı: 2016 yi bekle ultb fp4 geliyo Genişletmek için tıkla ... Benimkisi Paket Olsun Evde Yiycem
DarkredBlue61 Üye asigsasi' Alıntı: @akinorta bu konudaki son mesajların nedir Genişletmek için tıkla ... Aç Karnına Bir Bardak Soguk Su
asigsasi' Alıntı: @akinorta bu konudaki son mesajların nedir Genişletmek için tıkla ... Aç Karnına Bir Bardak Soguk Su
lazye Üye Sacmalanmaya başlandı bencede benim haddime değil ama sohbet edecek hava var yanlış anlamayin
asigsasi Üye lazye' Alıntı: Sacmalanmaya başlandı bencede benim haddime değil ama sohbet edecek hava var yanlış anlamayin Genişletmek için tıkla ... görüntüsü köy kılavuz istemez konu da sohbet mesajları daha fazla milleti umutlandırmamak adına son söz @akinorta
lazye' Alıntı: Sacmalanmaya başlandı bencede benim haddime değil ama sohbet edecek hava var yanlış anlamayin Genişletmek için tıkla ... görüntüsü köy kılavuz istemez konu da sohbet mesajları daha fazla milleti umutlandırmamak adına son söz @akinorta