akinorta Üye Konu Sahibi Yeni uygulama fikrinden vazgeçtim şuan instagramı geliştirmeye devam edeceğim sadece. Ama olur da yaparsam swarm yaparım
Yeni uygulama fikrinden vazgeçtim şuan instagramı geliştirmeye devam edeceğim sadece. Ama olur da yaparsam swarm yaparım
lazye Üye mc1137' Alıntı: sen vine veya instagram ı belş yap yeter... Genişletmek için tıkla ... bi emek var bunuda mazur görün...
mc1137' Alıntı: sen vine veya instagram ı belş yap yeter... Genişletmek için tıkla ... bi emek var bunuda mazur görün...
Mesut Aktaş Emekli Yönetici slymnsrk' Alıntı: e androidde programı yaratanlardada emek var ama beleş Genişletmek için tıkla ... yaratmak değilde yapmak.. bu yapımcının elinde..
slymnsrk' Alıntı: e androidde programı yaratanlardada emek var ama beleş Genişletmek için tıkla ... yaratmak değilde yapmak.. bu yapımcının elinde..
ringofdie Üye slymnsrk' Alıntı: e androidde programı yaratanlardada emek var ama beleş Genişletmek için tıkla ... Android bol seçenekli ister ücretsiz bul ister paralı içeriklere bak ama symbian için uğraşan sayısı oldukça az ve bu uygulamalar çok pahalıda değil
slymnsrk' Alıntı: e androidde programı yaratanlardada emek var ama beleş Genişletmek için tıkla ... Android bol seçenekli ister ücretsiz bul ister paralı içeriklere bak ama symbian için uğraşan sayısı oldukça az ve bu uygulamalar çok pahalıda değil
bbakkus Üye 2$ değil de 3-4 bile verebilirdim gayette hak ediyo Akın abi tabi bide uygulama açabilsem tadından yenmeyecek
2$ değil de 3-4 bile verebilirdim gayette hak ediyo Akın abi tabi bide uygulama açabilsem tadından yenmeyecek
crazyoff Üye uygulamalara reklam ekliyerek para kazansan daha anlamalı ve symbian için bi desdek olursun her şey para diğil
uygulamalara reklam ekliyerek para kazansan daha anlamalı ve symbian için bi desdek olursun her şey para diğil
Fx.sasser Üye uygulama içi satın alma koy baride bi kaç özelliğini kullanabilelim tabi senin tercihin
Eduardo58 Üye codern' Alıntı: abi messengeri yapsan cok tutulur walla en iyisi o bi denesen hayrina olmaz mi Genişletmek için tıkla ... Messenger olsa harbi iyi olur da @akinorta nerelerdesin?
codern' Alıntı: abi messengeri yapsan cok tutulur walla en iyisi o bi denesen hayrina olmaz mi Genişletmek için tıkla ... Messenger olsa harbi iyi olur da @akinorta nerelerdesin?
DarkredBlue61 Üye Daha Güncelleme Gelmiyor Ne Uygulaması Arada sağolsun Whatsapp Güncelliyorda Ümitleniyoruz