Karşılaştırma Symbian-ı ezikleyenler için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lazye

Üye
Bence birbirinize satasmayin arkadaşlar sakin olun ...

nuri tam ben gibi symbian cı.**** you android.**** you iosI love symbian

ErenMSC

Üye
Adam symbianı o kadar sevdiki uğruna ban yedi

Tepkiler: BRKTNL ve beurself

BRKTNL

Üye
Kardeş sen boşver o konuşanlar Symbian'ın S'sini bilmez, ağzını yorma hiç. Kimse almasın üstüne.
Ben de şu an 2.3.4 kullanıyorum ara ara Nokia 500'ümü aramıyor değilim ki gpu olmamasına rağmen Lakin Android şu zaman da daha ağır basıyor.

Eskiden nokia 5800 vardı bende şu anda s4 mini aldım ve gayette güzel bir telefon..ekran donanım hız hepsi stabil çalışıyor

Not:6600 dan itibaren en az 6-7 adet Symbian kullandım..

Ama maalesef android symbiandan iyi..ios ta androidden iyi..

Tepkiler: beurself
konunun özeti..

nokia>diğer telefonlar

Tepkiler: lazye
gel androide su yazdıklarına sasiracaksin symbian bitti...

esokmen

Üye
Kardesim soyle diyeyim sana;

Oyunlari atarsak ve symbian da tarayicilar berbat tarayiciyi atarsak ve uygulama indiremiyoruz uygulamalari atarsak cok guzel telefonlar.

Symbian su devirde ovulecek degil sovulecek telefondur. Androidin en kötusunde bile symbian da yapamayacagin bir suru seyi yaparsin.

Tepkiler: BRKTNL
örnek ver.temple runumu oynamak.uyduruk oyun için android alacağıma ADAM AKILLI programlar için symbian alırım. Daha iyi

çaminci

Üye
örnek ver.temple runumu oynamak.uyduruk oyun için android alacağıma ADAM AKILLI programlar için symbian alırım. Daha iyi
fifa dead trigger asphalt 8 androidde bir sürü kaliteli oyun var sen hala temple runda kalmissin yazik ahahaha

aynen mesela android n79 gibi konuşacak,fm verici fln olacak.bunlar olsun. Android kullanmazsam şerefsizim.
fifa dead trigger asphalt 8 androidde bir sürü kaliteli oyun var sen hala temple runda kalmissin yazik ahahaha
Farkındaysan örnek verdim.herkes onu oynuyo.bem anlamam.

çaminci

Üye
aynen mesela android n79 gibi konuşacak,fm verici fln olacak.bunlar olsun. Android kullanmazsam şerefsizim.
2 yil once falandi o canim

TheRkuT

Üye
Symbian ölsün Android L den selamlar

Tepkiler: lazye ve ghstr

katılıyorum... ama şöyle bir gerçek var ALLAH kahretsin ki Nokia Symbian'ı katletti ve onu diriltmek isteyen kimseye kulak vermedi ancak Google'ın kapıları herkeze açık !

Tepkiler: BRKTNL
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...