Karşılaştırma Symbian-ı ezikleyenler için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lazye

Üye
Bu yazıyı alıntı yaptın başka bir yerde daha okumuştum hatta sinan diye biri dimi ahaha

Tepkiler: Silinen Üye 2381601

ErenMSC

Üye
Telefon basmatik zaten

Koradam

Üye
Bilgisizce yazılmış bir ileti.

çaminci

Üye
Symbianı şu an ezikleyen yok çünkü ortada symbian artık yok geliştirmeyi bıraktılar ve bitti
Karşılaştırma konusunda hiçbir android cihaz stabil değil demişsin 500 600 küsürlük cihazlar bile gayet stabil

Tepkiler: BRKTNL ve lazye

Koradam

Üye
Akılsızca yazılmış bir mesaj
Arkadaş 1ghz işlemci 320mb ram ile çok rahat Android kullanıyorum
Senin symbian cığın madem bu kadar iyiydi neden nokia'nın zor durumda kalmasını sağladı?
Android 2.2 bile symbian'nın son sürümünden iyidir

Tepkiler: BRKTNL

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Android 2.3.6 symbian s60v2 ile bile yarışamaz
Arkadaş 1ghz işlemci 320mb ram ile çok rahat Android kullanıyorum
Hangi telefon olduğunu yaz

Nuru bunları diyorsun ama sende android kullanıyorsun. symbian kullan o zaman sen. biz androidden gayet memnunuz

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nuru bunları diyorsun ama sende android kullanıyorsun. symbian kullan o zaman sen. biz androidden gayet memnunuz
Ben şu an C503 ten yazıyorum. Androidli telefonum Samsung Wave den 100-lerle defa iyi hemde. Çünki Android-li telefonum Modern Combat 5-i oynata biliyor. Ama ben oyun oynamak istemiyorum. Ben daha garip şeyler (telefonla internetsiz radio yayını yapmak - bunu n8 beceriyor, telefonu wireless telsiz olarak kullanmak - 5800 bile destekliyor, telefonun sensörünü oyun kumandasına çevirmek - bluetooth olan symbianlar yapıyor). Bana bu programları verin, Android kullanmazsam şerefsizim.

Tepkiler: Elnur808 ve Ahmetali98

Koradam

Üye
Bu saydıkların mı symbianı en iyi os yapıyorsun.Arkadaşım o saydıklarını nokia mı yaptı sanıyorsun? Bahsettiğin şeyler rahmetli bada da dahi olan basit şeylerdi elbet android de de vardır.Bu saydıkların symbianı yüceltmez senin bilgisizliğini gösterir unutma ki android beta değil daha alpha iken symbian ortalıktaydı ve şuan symbian yapımcısı tarafından unutulmuş halde.Whatsapp güncelleniyor diye seviniyorsunuz Adamlar o uygulamayı kullanın diye güncelliyor başka bi sebebi yok.

Tepkiler: beurself

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sen şu soruma cevap veremezsen demek ki bir şey bilmiyorsun:
SoC nedir?

KayraBey

Üye
Samsung wave bada değil miydi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...