mnstrdnc
Üye
[alikan];4174972' Alıntı:Ya siz başka gezegende yaşıyonuz yada satış rekorları kırıp symbian'ı ios'u Blackberry'i yerden yere vuran Android işletim sistemini (mobil cihazlarında) kullananlar başka gezegende yaşıyor. O grafiği ne şekilde okuyonuz pek şaşırdım0 bareminde ki symbian kendini 3 puan artırabilmişken ün altında olan Android dünya genelinde luk bir sıçrama yaşamış. Bu Android'in gümbür gümbür geldiğinin, Symbian'ın yerinde saydığının göstergesidir. Objektij olmaya çalışın lütfen.
Evet zekanıza hayran kaldım cidden müthişsiniz ya ben ordaki gelişmişlikten kastını anlatmaya çalışıyorumda daha fazla sizlerle kendimi yormıycam çok zeki ve mantıklı konuşuyosunuz Allah yardımcınız olsun
c7 kullandım birkaç ay sattıp galaxy s2 aldım hayatta bir daha elime symbian alırmıyım yaw bir bilgisayar gibi mübarek c7 de donmalardan bıkmıştım
Param mı yok galaxy s almak için ? var ama almıyorum. Bir ara düşündüm almayı android forumuna girdim oyunlar her tele olmaz kurulumlar data dosyaları bilmem neler onları gördükten sonra android hayatta almam.
Symbian gibisi var mı.
gercekten sen hic Android kullandinmi? da boyle yorum yapiyorsun?
gercekten sen hic Android kullandinmi? da boyle yorum yapiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?