yucelkrc
Üye
hocam öncelikle emeğinize sağlık derlemeniz çok güzel ve gayet anlaşılır olmuş;
KLASÖRÜN İÇİNDEKİ INSTALLSERVER MODELLERİ: adı altında
installserverS3 : kırmızı renkle yazılıdığı için sanki installserver934 : adı altında yazılan telefon modelleri ile karışmış gibi duruyor.
installserverS3 yükleyecegime installserver934 yüklemişim bir saattir uğraşıyorum.
evet ilk maddelerde yapamayanlar illaki olacaktır onlar için alternatifleri bulup bir bir ekledim konuya ve size rastgelmiş artık ama işe yaradıysa ne mutluAnlatım için paylaşım için ve yardım için teşekkürler.
603 te ilk defa hack işlemini bu konuyla denedim. Ekteki tüm dosyaları indirip sırasıyla uyguladım.
1- Xplore ile C dizinine tmquarantine klasörünü attım.
2- Mobile Security kurup restart sorusuna hayır dedim. Programı açtım seçeneklerden Quarantine list'e tıkladım ve yine seçeneklerden Mark All dedim 3 dosyayıda seçtim, seçeneklerden restore dedim programı kapatıp sildim. Sil dedikten sonra telefon kendini tekrar başlattı açılınca hemen sildim.
3- RomPatcher'i C'ye kurdum açtım ve Installserver ve Open4all seçeneklerini seçerek yeşil şekilde aktif yaptım sırayla ikisinede Auto dedim kapattım programı.
4- Son olarak installer.exe dosyamı installserverS3 (Nokia 603 için) klasöründen çıkarım C:/sys/bin içerisine attım ve kopyaladığım dizinlerden de sildim sadece C:/sys/bin içerisinde var.
Elimdeki Unsigned uygulamayı yüklemek için başlattım ama sertifika hatası aldım. Sorun nerede sizce?
Son çare alternatif seçeneklerden [MaxiCep] Install Server RP+ v1.7.zip içerisindeki dosyayı C:/patches içerisine atıp RomPatcher programını açıp o dosyayı aktif ederek Auto dedim ve artık sertifikasız uygulamaları yükleyebildim. İlla bu son dosyayı atmak şart herhalde?
nokia c6-01 kullanıyorumtmquarantine klasör olarak atamıyorum ne yapmam lazım
x-plore ile atabilirsin...
x-plore ile atabilirsin...
hocam bütün işlemleri yaptım fakat installserver.exe yi x-plore den nasıl sys/bin e atacağım onla uğraşıyorumçıkartamadım
- - - Eklendi - - -
hackledim hocam çok teşekkürler
Allah (c.c.) senden razi olsun kardesim o kadar ugrasmistim senin yonteminle yaptim
beyler ben dün smart installeri güncelleyebilmek için hacki kaldırıp tüm dosyalarınıda silmiştim. Şimdi tekrar kurmak istiyorum fakat rompatcheri kurduğumda patches klasörüne open4all.rpm ve smartinstaller.rpm dosyaları gelmiyor (: ne yapmam lazım? yardım pls
Teşekkürler indirdim elimde bulunsun. Neden böyle yaptı anlam veremedim şimdide mobile security yüklenmiyor yüklenemedi hatası veriyor iyice kafamı bozdu telefon basacam flashı. Teşekkürler.
Yeniden bir format at düzelir...
c:/sys/bin içinden patcher.ldd 'leri silmiştim şimdi mobile securityde kurulmuyo rompatcherde açılırken patcher*.ldd hatası veriyor flash atacam şimdi sıkıldım sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?