smh60
Üye
dostum bu cfv de sim kart menüsüde var mı
bu gece yola çikacağim için linkleri şimdiden ekledim arkadaşlar güle güle kullanin.
bak yaa 20 dk önce girdim eklemedin diye başka cfw yükledim tüh
ya bu sosyal ağlar sorununuda düzelt önceden çalışıyodu cfw de çalışmıyo forumdada paylaştım cfw yapımcısına bildir o yapar dediler hacı şu yeni sürüme düzeltip ekle bee
emeğinize saygım var ama( http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...-special-guncellendi-22-01-2013-a-733095.html )bundan daha iyi bir şey bekliyordum sizden..
yanlış anlamnını istemem emeğimne saygım var zaten simbiyaN for tr ilk çıktığından beri takip ediyorum o yüzden böyle bi yorum yaptım başarılarının devamını dilerim.
Harika olmuş
baba nasıl bir cwfdir bu yaw dehşetül vahşet tam aradıgım gibi ... hataları saymassam olmazdı şimdi burda ...
1.oyunlar iconu koymayı unutmussun reiz önemli birşey değil zaten bu...
2.wifi baglantısı kendi kendine sık değil ama ara ara kesiliyor
3.eskiden tarayıcı donardı şimdi komple ekran donuyor. ama sık değil bazen
4.bunlar benim telefonumda olan şeyler başkalarında varsa bilmiyorum
5.artık cwf kullanmayacağım her kullandıgım cwfde ufakta olsa hata veriyor bu yüzden navifirimden orjinal sürümünü indirip birdahada kullanmacağım. telefon cwfler yüklendikçe kafayı üşetmeye başladığını düşünmeye başladım valla ...
dostum eski sürümde bildirimleri koyunca sms geldiğinde tıkladığın zaman gelen kutusu açılıyor onu oturumlar nasıl yapabiliriz? bildirimleri kaldırıp normal bastığın zaman oturumlar geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?