Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

Senin bi önceki cfw var bende mesaj düzenlyc özellik desteklenmiyor diyo sorun nedir ?

OPC

Üye
Dostum mobil veri yok uyarısında yazılar yerine kare kutular çıkıyor içleri boş

Konu Sahibi

mesajı gönder tuşuna bastığımda o hatayı veriyor
bazen gönderiyor

Bu sorunu ilk kez gördüm. Hafıza kartını biçimlendirip temiz bir Flash atmayı dene.

- - - Eklendi - - -

Dostum mobil veri yok uyarısında yazılar yerine kare kutular çıkıyor içleri boş

Dostum onu normalde kapalı. Yani Mobil veriyi kapattıgında çıkmıyor sürekli popup tan. O yuzden. Eğer mobil veri kapalıyken internet ile ilgili birşey yaptıgında çıkıyor sadece.

Mert kardeşim ben bu açılış ekranını nasıl değiştirebilirim.bana orijinal dosyalarını ve nasıl yapacağımı özelden yollarsan minnetar kalırım.şimdiden teşekkürler.

OPC

Üye

Dostum onu normalde kapalı. Yani Mobil veriyi kapattıgında çıkmıyor sürekli popup tan. O yuzden. Eğer mobil veri kapalıyken internet ile ilgili birşey yaptıgında çıkıyor sadece.

Tamam zaten sıkıntı değil öyle gördüm yazılar yok diye söyleyeyim dedim

Şu tema sis halinde var mı sende arkadaş istedi de

Konu Sahibi

Tamam zaten sıkıntı değil öyle gördüm yazılar yok diye söyleyeyim dedim

Şu tema sis halinde var mı sende arkadaş istedi de

Maalesef dostum kabuk tema halinde bu.

- - - Eklendi - - -

Mert kardeşim ben bu açılış ekranını nasıl değiştirebilirim.bana orijinal dosyalarını ve nasıl yapacağımı özelden yollarsan minnetar kalırım.şimdiden teşekkürler.

Orijinal nokia dosyalarının içinden startup.mif ve dosyalarını çekmelisin. Ve ROFS-2 private 10202be9 içinden 101f8763 dosyasının gerekli alanlarını düzenlemelisin.

Tepkiler: nedim6363

smh60

Üye
Dostum yine güzel olmuş sonraki güncelleme ne zaman

Konu Sahibi
Dostum yine güzel olmuş sonraki güncelleme ne zaman

Dostum bu hafta tamamen doluyum malum dersler, dershane falan. Ama 4 Şubat tan sonra 5 gün boşum. Şu ufak tefek hataları gidermek için belki bir tane çıkartırım. Ondan sonra 24 Mart'a kadar düşünmüyorum çıkartmak bir daha.

Tepkiler: smh60

smh60

Üye

Bİlgilendirme için saol bu güncellemen pek iyi olmadı gibi önceki daha iyidi ama yanlış anlama yinede ortada büyüük bir emek var başarılarrr

Tepkiler: bjkmert45
    Konu Sahibi
Bİlgilendirme için saol bu güncellemen pek iyi olmadı gibi önceki daha iyidi ama yanlış anlama yinede ortada büyüük bir emek var başarılarrr

Teşekkürler ama anlamadığım hatalar falan mı var. Varsa neler bunları söyleyin ona göre bir çare bulalım bence.

smh60

Üye

Teşekkürler ama anlamadığım hatalar falan mı var. Varsa neler bunları söyleyin ona göre bir çare bulalım bence.

Ben söyliyim gördüklerimi

1) Açılış ekranı çok kasıyor. haqangüven in cfw inde aynı ekran var kasmıyor
2) Mesajları falan bence e den c ye geri al
3) Açılış hızında sorun var gibi önceden daha hızlıydı
4) Tema ya daha çok ikon desteği lazım gibi

Şimdilik gördüklerim bunlar dostum

Konu Sahibi

Açılış ekranı ve tema sorununu çözdüm çok daha güzel şu anda ikonlar falan daha fazla var. Açılış hızı için uygularım birşeyler. Yalnız mesajları C ye alırsam telefon hafızası çok fazla dolar bir yerden sonra aşırı derecede kasma yapar.

smh60

Üye

Tamam dostum bekliyoruz

jakobs21

Üye
ya sosyal ağlar yine atıyo kartı biçşmklendirdm herşeyi yaptm atıyoo
ya kullanıcı adımı şifremi giriyorum biraz sonra atuyo yardım edin önceden atmıyodu

qLaMoR

Üye
renkler çok canlı gerçekten tebrik ederim performans çok iyi

Konu Sahibi
ya sosyal ağlar yine atıyo kartı biçşmklendirdm herşeyi yaptm atıyoo
ya kullanıcı adımı şifremi giriyorum biraz sonra atuyo yardım edin önceden atmıyodu

Kardeşim sosyal ağlar neden öyle yapıyor hiç bilmiyorum. Normalde zaten ben sosyal ağları kullanmıyorum. Ama yazılımda denedim atıyordu. Herhalde arkadaşlarda çalışıyor diye ekledim. Ama bu sosyal ağlar ben telefonumu aldım alası hiç çalışmadı. Ben normalde Facebook için Fmobi, Twitter için Tweetian uygulamalarını kullanıyorum daha hızlı. Bunları önerebilirim.

- - - Eklendi - - -

renkler çok canlı gerçekten tebrik ederim performans çok iyi

Teşekkür ederim kardeşim güle güle kullan.