Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

Konu Sahibi
mağazaya tıklıyorum beyaz ekranda takılı kalıyor bir türlü giremedim

Dostum haklısın. Sürümden kaynaklanıyo o sorun. Bende de yaptı onu. Yazılım guncellemeden guncelle duzelıyor.

Tepkiler: massiveattack1

yeauw

Üye
teşekkürler güzel olmuş

Tepkiler: bjkmert45
Hocam Ram kullanımı ortalama olarak kaç acaba 140 felan varmı yada rahat 136-137 gibi..

gececi61

Üye
Tam olrak anlamadım dostum?

modlama nasıl yapılıyor onu bilmiyorum

tarxhn

Üye
güzel çalışma olmuş başarılarının devamı diliyorum

hayatımda gordum hen yaramaz hack olmuş telefon c6-01 belle refresh

- - - Eklendi - - -

kurtulusun c6-01 e yaptıgı v7 gb olamaz hc brı ama c6-01 belle tabıki belle refresh e beklyoruz aynı basarıyı

- - - Eklendi - - -

c6-01 belle refresh ten belleye geri donmesını bılen warmı acıl cwp bek

Konu Sahibi
Hocam Ram kullanımı ortalama olarak kaç acaba 140 felan varmı yada rahat 136-137 gibi..

Dostum gerçeği söylemek gerekirse ölçmedim yanlış bilgi vermek istemem...

- - - Eklendi - - -

Forumda bununla DOWNGRADE ile ilgili bir çok konu var dostum oraya bakabillirsin...

noizy

Üye
good work ..
it's working so amaizng ..
but, can u add Arabic language please ?
thanx ..

dostum belli güzel cwf'ler yapıyon ama refreshi sevemedim benim ve bu durumda olanlar için güzel bir belle cwf'si yapsana bee

Konu Sahibi
dostum belli güzel cwf'ler yapıyon ama refreshi sevemedim benim ve bu durumda olanlar için güzel bir belle cwf'si yapsana bee

Kardeşim elimdeki modlara uyar mı bilmem. Ama eğer uyarsa bi denerim

- - - Eklendi - - -

good work ..
it's working so amaizng ..
but, can u add Arabic language please ?
thanx ..

Burdur lu dostum Öcelikle türkçe konuş lütfen ingilizcem pek iyi değil.

2. si alfabe eklemeyi bilmiyorum ama öğrendiğimde yapmak istediğim bi anket açıp orda herkesin isteklerini değerlendirip ona göre bi CFW yapmak olucak. Örneğin sistemin içinde çok fazla gereksiz dil var. Ve ben bunları çıkartmayı bilmiyorum. Eğer yaparsam mutlaka bu söylediğini ön planda tutarım.

dil çıkarma kolay dostum 2 program gerekli cooker la açıp NFE ile sil

ThreeDi

Üye
Kardeşim ellerine sağlıkda üşeniyorum yüklemeye eski Cfw me çok uğraştım o kadar uygulamayı yüklemek zor şimdi Ama indirdim dosyalarını 1 ay'a kalmaz yüklerim

paylaşımlar çok güzelde telefona flaş atmaya artık korkuyorum desem yalan olmaz çünkü telefonumun cenaze namazını kılmaktan yoruldum bu işin şakası gerçekten tam anlamıyla flas atmayı bilmeyenler için zor ve zahmetli... ama sizler böyle davetkar paylaşımlarda bulunduğunuz sürece galiba bir cenaze namazı daha kılabilirim.. !

ThreeDi

Üye
Hocam bunu Dead Phone mi yapcaz ? Diğer bir arkadaşın cfw'sini yüklerken dead'a gerek yoktu bunda atmamız gerekiyor mu

Hocam bunu Dead Phone mi yapcaz ? Diğer bir arkadaşın cfw'sini yüklerken dead'a gerek yoktu bunda atmamız gerekiyor mu

dead adı üstünde dead olan telefona atılır normalde gerek yoktur ama tabi atabilirsiniz isterseniz normal flaş yeterli.

noizy

Üye
ok, i already use the english langague i wanna ask, we working on a new arabic CFW .. and we can't find the new keyboard mod .. can u give it to us ?

Konu Sahibi
ok, i already use the english langague i wanna ask, we working on a new arabic CFW .. and we can't find the new keyboard mod .. can u give it to us ?

Baba türkçe yazz türkçeee

Tepkiler: ÇaRşI 2387