Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

asi6868

Üye
reyiz yapbi güzellik şimdi upload ette hemen yükleyelim görelim daha neyin kontrolü be ağbiciğim bekleye bekleye belimizi çürüttük sen bie bi güzellik.

Tepkiler: bjkmert45
hacı şimdi at ya ne zamandır bekliyoz

Bari saat 23:59 da at

hbwolf

Üye
00:00'da atsan ne güzel olur usta

Konu Sahibi
Sırf şu ingilizce dili yok diye yükleyemeyecegim sanırım

Sen bilirsin kardeşim.

- - - Eklendi - - -

LİNKLER EKLENDİ ARKADAŞLAR. BENDE BİR SORUN OLMADI SİZLERDE DE OLMAZ İNŞALLAH. HADİ BUYURUN BAKALIM ABANIN.

Konu daha düzenli olmuş tekrardan emeğine sağlık

kartal3x

Üye
çok teşekkürler eline sağlık

Emeğine sağlik usta çok güzel olmuş yalniz tek bir problem var . Mobil veri yok hatasinda yazi görünmüyor .

Konu Sahibi
Emeğine sağlik usta çok güzel olmuş yalniz tek bir problem var . Mobil veri yok hatasinda yazi görünmüyor .

O aslında hata değil kardeşim. Mobil veriyi kapattıgınızda internet ile ilgili birşey yapsanızda yapmasanızda sürekli popup ta mobil veri kapalı diye uyarı veriyordu. Onu kapattım. O yuzden de bu şekilde çıkıyor. Yazı yazmıyor evet. Ama internete bağlanmadıgında da o uyarıyı çıkartmıyor. Hatta bilgi mesajlarında da yazıyor açıklamalarda. Mobil veri uyarısı kapatıldı diye.

- - - Eklendi - - -

Rica ederim güle güle kullan kardeşim.

Anladım iyi olmuş öyleyse bu güncelleme bi öncekine göre daha iyi daha stabil, emeğine sağlık nice yeni güncellemelere

Konu Sahibi
Anladım iyi olmuş öyleyse bu güncelleme bi öncekine göre daha iyi daha stabil, emeğine sağlık nice yeni güncellemelere

Uzun bir süre yapmam artık. Sistemi daha fazla çözmem gerek. Ve yeni modlar, yeni görseller vs. vs.

okanbiz

Üye
dostum şu cfv ye ayırdığın zamanı ygs ye de ayır.

- - - Eklendi - - -

eline sağlık süper olmuş

Konu Sahibi
dostum şu cfv ye ayırdığın zamanı ygs ye de ayır.

- - - Eklendi - - -

eline sağlık süper olmuş

Daha fazlasını ayırıyorum dostum şu anda bile test başındayım haberin yok. Eyvallah sağolasın.

Tepkiler: okanbiz

OPC

Üye
Hadi cwfyi bekliyoruuuz