Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

jakobs21

Üye
ya isteyenler için şu dunlock sosyal ağlar vs gibi iş kolaylaştıracak programları aysan iyi olur ayrı bir uda hazırla lütfen

Konu Sahibi
ya isteyenler için şu dunlock sosyal ağlar vs gibi iş kolaylaştıracak programları aysan iyi olur ayrı bir uda hazırla lütfen

Dostum onları tek tek atmaya kalksam mb larca yer tutar. Ve zaten herkesin isteği farklı sen dunlock istersin ben mazelock bi başkası bubble. Bu iş çok anlamsız olur. İsteyen yazılıma eklemek isteyende olursa bana ulaşsın nasıl yapıldığını anlatayım.

jakobs21

Üye
ama sosyall ağları yyazılıma göm sis yükleyince atıyoo

İki gün kaldı

Tepkiler: OPC
    Konu Sahibi

Aynen bende sabırsızlanıyorum

Birde önceki cwf siteden neden kaldırıldı acaba gerçi benim pc'de var ama

Hatalıydı kardeşim ve yenisini bildirdiğim için kaldırdım.

- - - Eklendi - - -

ama sosyall ağları yyazılıma göm sis yükleyince atıyoo

Sosyal ağları hiç çıkartmadıgım UDA hazırladım zaten bir tane. Onu da vericem kardeşim. Ama anlamadıgım sosyal ağlar bende hiç çalışmıyor. nu nasıl başarıyosunuz çalıştırmıya.?

- - - Eklendi - - -

Evet.

manyaqqq

Üye
kardeşim umarım kulaklık sesıne bırsey yapmıssındır rıca etsek senden

manyaqqq

Üye
Yüksek ses dinlemek istiyorum ben onun ayarınıda yaparmısın

haritaları neden kaldırdın ben onu anlamadım

- - - Eklendi - - -

menüdeki kaydırma çubuğu tekrar eklenmeli. Menü aşağıya doğru uzadığında inmek çok uğraştırici oluyor

- - - Eklendi - - -

KAMERA VE VİDEO AYARLARI EN İYİYE
GETİRİLDİ. FOTOĞRAF BOYUTU ABARTILI
DEĞİL.

Derken ne demek oluyor? Mesela kaç mb çekiyor bir foto. Çünkü ben bi ara böyle bir şey yaptım, fotoğraf 5 mb ama kalite 0

Konu Sahibi

Sadece hafızada yer açmak için kaldırdım haritaları kardeşim. Ek uygulamalarda vericem isteyen kurabilsin diye. Kaydırma çubuğuda gereksiz di ve genel olarak 10 kişiden 1 i kullanıyor onu o yuzden kaldırdım. Kamera ayarlarıda, netlikte düzeltmeler yapıldı, 8 megapixel olarak ayarı ayarlandı ama boyut aşırı derecede fazla değil. Ama netlik çok daha iyi.

Bir şey daha soracağım, Ingilizce dilini ekleyebilir misiniz? Çünkü ıngiliz arkadaşlarımla konuşurken türkçe t9 çok yor oluyor

- - - Eklendi - - -

zor*

Konu Sahibi
Bir şey daha soracağım, Ingilizce dilini ekleyebilir misiniz? Çünkü ıngiliz arkadaşlarımla konuşurken türkçe t9 çok yor oluyor

- - - Eklendi - - -

zor*

Yazılımı artık kapattım kardeşim upload a hazır halde şu anda.

hadi upload et o zaman

Tepkiler: bjkmert45
peki bana nasıl ekleyeceğimi söyler misin?

yarın geliyoo saat kaç gibi kamuoyuyla paylaşacaksın?

Tepkiler: bjkmert45
Sırf şu ingilizce dili yok diye yükleyemeyecegim sanırım