kardeşim bu sürümde bluetoottan gelen resim ve müzik dosyaları hazıfa kartına mı geliyor yoksa önceki sürümde olduğu gibi yine telefon hafızazına mı geliyor dosyalar ?
kardeşim bu sürümde bluetoottan gelen resim ve müzik dosyaları hazıfa kartına mı geliyor yoksa önceki sürümde olduğu gibi yine telefon hafızazına mı geliyor dosyalar ?
Evet kanka artık öyle yapıcam. Sınav yaklaştı malum biraz daha yüklenmeliyim. Bu 24 Mart 2013 e kadar son CFW. Güncelleştirmesi o tarihten sonra. Hem zaten modlar kalmadı elimde.Telefonu daha fazla kurcalayıp bulmalıyım yeni şeyler. Onlar bir bulayım daha iyileriyle, daha görselliği bol olarak geleceğim.
kardeşim birde videoları göstermiyor telefon nedense en son yayınladığın sürümü kullanıyorum telefonun desteklediği bütün formatları denedim ama ses var görüntü yok hiçbirinde
kardeşim birde videoları göstermiyor telefon nedense en son yayınladığın sürümü kullanıyorum telefonun desteklediği bütün formatları denedim ama ses var görüntü yok hiçbirinde
Olmaması lazım lazım dostum. Ben de onlarca klip - ders videosu var sürekli açıp açıp izliyorum. Formatları neler peki? Ve ya kameradan kendin çektigin bir videoyu izleyebiliyor musun?
Sistemden hiç cıkartılmamış şekilde UDA hazırladım. O şekilde vericem ayrıca. Açıklamalardada ne yazıyosa aynıları var. Ne bir eksik, ne bir fazla kardeşim.
Evet güzel olur ama program çokta iyi değil aslında kilit açma olarak biraz daha rahat yapılabilirdi hızlı açarken o yuvarlak içine almak zahmetli oluyor
Kardeşim isteyen olur isteyen olmaz. O yüzden eklemedim. Eklemeye kalksam gerçekten de çok iyi herkesin işlerini kolaylaştırabilecek yazılımlar koyarım ama istemeyenler olur diye koymuyorum. Yüklemek zor olmasa gerek dediğin programı? Flash sonrasıda kişisel olarak kurulabilir bence.
Hayır tabikide. Girdiğin siteler, yaptıgın ayarlar, mesajlarının kayıt girdileri sürekli olarak kayıt ediliyor telefon hafızasına. O yüzden git gide doluyor. Bu bir sorun değil kardeşim.