Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

ense123

Üye
kardeşim bu sürümde bluetoottan gelen resim ve müzik dosyaları hazıfa kartına mı geliyor yoksa önceki sürümde olduğu gibi yine telefon hafızazına mı geliyor dosyalar ?

Konu Sahibi
kardeşim bu sürümde bluetoottan gelen resim ve müzik dosyaları hazıfa kartına mı geliyor yoksa önceki sürümde olduğu gibi yine telefon hafızazına mı geliyor dosyalar ?

Hafıza kartına Bluetooth klasörüne geliyor dostum.

okanbiz

Üye
dostum ne çabuk güncelleme geetirdn 21.12.2012 iyi kulanıodum

- - - Eklendi - - -

teşekkürler eline sağlıkta anka sınavada az kaldı ygs ye bırak cfv yapmayı

faysal26

Üye
yeni güncelleme görüntü olarak güzel. kullanmak için sabırsızlıkla beklemedeyim kolay gelsin

Konu Sahibi
dostum ne çabuk güncelleme geetirdn 21.12.2012 iyi kulanıodum

- - - Eklendi - - -

teşekkürler eline sağlıkta anka sınavada az kaldı ygs ye bırak cfv yapmayı

Evet kanka artık öyle yapıcam. Sınav yaklaştı malum biraz daha yüklenmeliyim. Bu 24 Mart 2013 e kadar son CFW. Güncelleştirmesi o tarihten sonra. Hem zaten modlar kalmadı elimde.Telefonu daha fazla kurcalayıp bulmalıyım yeni şeyler. Onlar bir bulayım daha iyileriyle, daha görselliği bol olarak geleceğim.

- - - Eklendi - - -

yeni güncelleme görüntü olarak güzel. kullanmak için sabırsızlıkla beklemedeyim kolay gelsin

Çok az kaldı kardeşim. Teşekkür ederim.

ense123

Üye
kardeşim birde videoları göstermiyor telefon nedense en son yayınladığın sürümü kullanıyorum telefonun desteklediği bütün formatları denedim ama ses var görüntü yok hiçbirinde

Konu Sahibi
kardeşim birde videoları göstermiyor telefon nedense en son yayınladığın sürümü kullanıyorum telefonun desteklediği bütün formatları denedim ama ses var görüntü yok hiçbirinde

Olmaması lazım lazım dostum. Ben de onlarca klip - ders videosu var sürekli açıp açıp izliyorum. Formatları neler peki? Ve ya kameradan kendin çektigin bir videoyu izleyebiliyor musun?

ense123

Üye
tamam kardeşim telefonun bataryayı söktüm taktım o zaman düzeldi teşekkürler

jakobs21

Üye
yeniden başlat olmasın bide sosyali sisteme göm atıyo

tarxhn

Üye
son guncellemeni sabırsızlıkla bekliyorum mert

Tepkiler: bjkmert45

AsaRTy

Üye
d-Unlock Kilit Progrmını içine gömüp varsayılan kilit açma olarak yaparsan çok kaliteli olur ...

OPC

Üye
d-Unlock Kilit Progrmını içine gömüp varsayılan kilit açma olarak yaparsan çok kaliteli olur ...

Evet güzel olur ama program çokta iyi değil aslında kilit açma olarak biraz daha rahat yapılabilirdi hızlı açarken o yuvarlak içine almak zahmetli oluyor

Tepkiler: bjkmert45
    Konu Sahibi
son guncellemeni sabırsızlıkla bekliyorum mert

Teşekkürler kardeşim.

- - - Eklendi - - -

Kardeşim isteyen olur isteyen olmaz. O yüzden eklemedim. Eklemeye kalksam gerçekten de çok iyi herkesin işlerini kolaylaştırabilecek yazılımlar koyarım ama istemeyenler olur diye koymuyorum. Yüklemek zor olmasa gerek dediğin programı? Flash sonrasıda kişisel olarak kurulabilir bence.

kardeş ben telefonu Temmuzun 7 sinde aldım hafıza 515 mb di sonra 505 oldu senin ilk şeyi yükledikden sonra bu bir sorun mu

Konu Sahibi
kardeş ben telefonu Temmuzun 7 sinde aldım hafıza 515 mb di sonra 505 oldu senin ilk şeyi yükledikden sonra bu bir sorun mu

Hayır tabikide. Girdiğin siteler, yaptıgın ayarlar, mesajlarının kayıt girdileri sürekli olarak kayıt ediliyor telefon hafızasına. O yüzden git gide doluyor. Bu bir sorun değil kardeşim.

20 sine kadar nasıl beklicem bilmiyorum vallaha bi süpriz yapıp geriye çeksen tarihi