Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

dostum avkon modu uygulandığında sorun olmuyorsa yarın Senin cfw yüklemeyi düşünüyorum. Yani sonradan pil ve widgetleri mif değişimi yaparak değiştirebilirmiyiz sorun olurmu?

Konu Sahibi
dostum avkon modu uygulandığında sorun olmuyorsa yarın Senin cfw yüklemeyi düşünüyorum. Yani sonradan pil ve widgetleri mif değişimi yaparak değiştirebilirmiyiz sorun olurmu?

Dostum açıkçası Avkon modunda nasıl bir olumlu-olumsuz sonuç olur bilmiyorum denemedim. Eğer istersen bir dene. Olursa da haber ver konuya ekleyelim herkesin bilgisi olsun.

Dostum açıkçası Avkon modunda nasıl bir olumlu-olumsuz sonuç olur bilmiyorum denemedim. Eğer istersen bir dene. Olursa da haber ver konuya ekleyelim herkesin bilgisi olsun.

yükleyen arkadaşlardan avkon2 modunu uygulayan yokmu acaba bir bilgi verseydiler iyi olurdu. Gerçi cfw yi yükleyeceğim kafaya koydum ama avkon modu olmadımı olmuyor.

Konu Sahibi

yükleyen arkadaşlardan avkon2 modunu uygulayan yokmu acaba bir bilgi verseydiler iyi olurdu. Gerçi cfw yi yükleyeceğim kafaya koydum ama avkon modu olmadımı olmuyor.

Anladım dostum olan veya kullanan varsa mutlaka haber versin. Ben sonradan o şekilde modlar veya xplorer tarzı programlarla avkon-widget falan değiştirmiyorum. Pek stabil olmuyor. O yüzden sürekli flashla hallediyorum.

Sorunu çözdüm cfw yi deniyorum teşekkürler

Tepkiler: bjkmert45
    Konu Sahibi
arkadaşlar 2 tema arasinda ufak tefek değişiklikler yapacağim. Bana yardimci olabilecek arkadaş var mi? Eğer varsa pm atabilir mi?

dostum avkon2-kaydırma modu- efekt yolu değişimi-rompatcer kurulumu yaptım sorunsuz

Tepkiler: bjkmert45

ense123

Üye
kardeşm öncelikle cfw çok güzel olmuş ellerine sağlık sadece bluetoot ile gönderilen dosyalar neden hafıca kartı yerine sistemin hafızasında tutuluyor ve orda olduğu halde neden galeri bölümünde bluetooth ile gönderdiğim resimler galeride göstermiyor bluetoothtan gönderilen dosya yada resimleri hafıca kartına yönlendirebilmemiz mümkün mü acaba?

Konu Sahibi
Çünkü sistemde galeri modu var kardeşim. O yüzden yapıyor. ROFS-2 İçindeki 200009fe.txt
102828ac.txt bu 2 dosyayı orjinal Flash Dosyalarından çekip Symbian for TR nin içine at. Daha sonra kaydet ve flashla. Galeri heryeri görmeye başlar.

Bende yazılım sürüm tarihi 15-12-2012 yazıyor birşey farkeder mi ?

Eyvallah kardeşim. Konuya ekleyelim.

bu arada cfw stabil yani açılış olsun veya bir uygulamayı yüklerken iptal ettiğimde telefon aptallaşıyordu ama şimdi sorun yok...
yanlız sistem hackli ama rompatcer yok onuda eklemelisin cfw ye gizli dosyalara ulaşmamız gerekiyor ve ulaşamıyoruz, dustojnikin yeni paylaştığı mini bul widgetide unutma, klasör modu ve kaydırmada olursa bizi zahmetten kurtarmış olursun kardeşim

Konu Sahibi

Yeni güncellemede bunlar var zaten kardeşim. Yalnızca kalsör modunu eklemıycem klasörsüz isteyenlerde oluyor o yüzden. Yada 2 tane ayrı ayrı hazırlayabilirim.

operatör menüsü yokmuş, yeni farkettim ben cok kullanırım bunu

clerk

Üye
Bazı arkadaşlar sormuşlar avkon2 de sorun yok ben yükledim C6-01 'e ayrıca dostum eline sağlık cfw 10 numara olmuş bir dahakine azıcık şarj ayarlarıyla oynasan da azıcık uzun gitse bunların şarjı ))