yunusk
Üye
nokia e6 için olur mu ?Nokia E6 da denemiş ve başarı sağlanmıştır. Teşekkürler.bir sorum olacak , hard format sonrası E6 da Foto düzenleyicisi yok ! hacklemeyi yapıp yüklemeye çalıştğımda ise güncelleştirme hatası alıyorum. Fikri olan var mı ?
Aynı hatayı ben de aldım sıradan devam et hack olurUygulamayı açın ve seçenekler - AntiVirus - Quarantine list seçin, 3 adet dosya çıkacak...
3) Seçenekler - Restore all seçin ve gelen soruya Evet seçin
ama restore all deyince hata veriyor YARDIM
uygulama yöneticisnden kaldır sonra tekrar bi kur bakamUygulamayı açın ve seçenekler - AntiVirus - Quarantine list seçin, 3 adet dosya çıkacak...
3) Seçenekler - Restore all seçin ve gelen soruya Evet seçin
ama restore all deyince hata veriyor YARDIM
Bi deniyim bakamuygulama yöneticisnden kaldır sonra tekrar bi kur bakam
e yaptın mi dostumBi deniyim bakam
Olmadı kardş gine hata veriyore yaptın mi dostum
dostum o zaman telle bi soft format at bide soft format atarken dosyalarını yedekleme unutmaOlmadı kardş gine hata veriyor
Eski format deniyişimde o şeyleri yapmıştım ama eksik oldu yeni yapışımda kabul etmedi hata verdi ben orasını atlıyıpta deniyeceğim bisn deniyomdostum o zaman telle bi soft format at bide soft format atarken dosyalarını yedekleme unutma
ha tamam oda olur öyle deneyenler var tabi örneğin patches klasörunu doğru c/ ana dizine bırakıpta yapıyordu .o da olmazdysa birlikte yaparız tamamEski format deniyişimde o şeyleri yapmıştım ama eksik oldu yeni yapışımda kabul etmedi hata verdi ben orasını atlıyıpta deniyeceğim bisn deniyom
Patches klasörünü C:/ kök dizine bırakmakla olmaz ..ha tamam oda olur öyle deneyenler var tabi örneğin patches klasörunu doğru c/ ana dizine bırakıpta yapıyordu .o da olmazdysa birlikte yaparız tamam
Patches klasörünü C:/ kök dizine bırakmakla olmaz ..
Rompatcher yamaları görür ama yamaları aktif etmeye kalktığında yamalar kırmızı olur
başkan deneme yanılma yöntemiyle çözelecekler karışma
ya bak kardeşim aynı hatayı ben de aldım dosyalar gerekli yerde olduğu için o hatayı alıyorsun sıradan devam et hack olur o hatayı niye alıyorsun biliyon mu çünkü daha önce ki hack yapışlarında o dosyalar c:/sys/bin içine girdiler sıradan devam et hack olur tamamEski format deniyişimde o şeyleri yapmıştım ama eksik oldu yeni yapışımda kabul etmedi hata verdi ben orasını atlıyıpta deniyeceğim bisn deniyom
Tamam zatten o kısmı atladım ,şimdi x plore ile c: dizinine nasıl bırakıyoruz anlamadım yardım et abi noolurya bak kardeşim aynı hatayı ben de aldım dosyalar gerekli yerde olduğu için o hatayı alıyorsun sıradan devam et hack olur o hatayı niye alıyorsun biliyon mu çünkü daha önce ki hack yapışlarında o dosyalar c:/sys/bin içine girdiler sıradan devam et hack olur tamam
tmm anladım abiTamam zatten o kısmı atladım ,şimdi x plore ile c: dizinine nasıl bırakıyoruz anlamadım yardım et abi noolur
yapabildin miTamam zatten o kısmı atladım ,şimdi x plore ile c: dizinine nasıl bırakıyoruz anlamadım yardım et abi noolur
tmm anladım abi
Olmuyor bir el at şuna X plore ile atamıyorum klasörü nasıl atıcamya bak kardeşim aynı hatayı ben de aldım dosyalar gerekli yerde olduğu için o hatayı alıyorsun sıradan devam et hack olur o hatayı niye alıyorsun biliyon mu çünkü daha önce ki hack yapışlarında o dosyalar c:/sys/bin içine girdiler sıradan devam et hack olur tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?