SYMBIAN Belle refresh HACK [basit ve resimli anlatım]

Konu Sahibi
yok tlf kapatılp açılınca eski haline alıyo yama bide ayırt etten yamayla işin bittiği zaman gene iki defa tıklayarak söndürürsn şarj tasaruf için

Telefonu kapatsanda degismez oto yaptinmi.
Tasarruflada alakali bir durum yok devamli acik kalabilir.
Yanlis bilgilendirme yapiyorsun

azattt

Üye
yok tlf kapatılp açılınca eski haline alıyo yama bide ayırt etten yamayla işin bittiği zaman gene iki defa tıklayarak söndürürsn şarj tasaruf için
Telefonu kapatsanda degismez oto yaptinmi.
Tasarruflada alakali bir durum yok devamli acik kalabilir.
Yanlis bilgilendirme yapiyorsun
ben fazla program kullanmam onun için açık - kapalı olması sorun olmaz zaten nokia belle yavaş yavaş gidiyor eklenecek çok fazla uygulama yok

Konu Sahibi
ben fazla program kullanmam onun için açık - kapalı olması sorun olmaz zaten nokia belle yavaş yavaş gidiyor eklenecek çok fazla uygulama yok

Onemli olan elindekinden en iyi sekilde yararlanabilmek yeni bir cihaza gecene kadar

Tepkiler: azattt ve Toprak47
Kardeşim allah razı olsun senden, çok teşekkürler

Tepkiler: yaren_dede
sys atılmıyo cıkar yapıyorum atılmıyorrrr noluryardımmm nolur sys çıkar c tıklıyorum sys atılamıyor diyorrrrsys atılmıyo cıkar yapıyorum atılmıyorrrr noluryardımmm nolur sys çıkar c tıklıyorum sys atılamıyor diyorrrrnolurrr yalvarırım yarıda kaldı allahımızı seversemiz 9 madde de kaldım ays atılmıypr nasıl atıcam cıkar diyprum c diyorum cıkarmıyormnolurmyardım

Konu Sahibi

Arkadas konuda ne yaziyorsa onu yapsan sorun olmayacak ama ezbere ysptigin icin sorun yasiyorsun.
Xplore gizli dosyalar acik olacak ve rompatcher yamalari aktif yapin

Tepkiler: Silinen Üye 2480407 ve Toprak47
yaptım herşeyi yinede hata verdi tekrar deniyeceğimm

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
Formatla alakali bir durum yok sadece yazilani yapmak gerek.
Gerekli izinleri vermezseniz dosyalari atanazsiniz dogal olarak
Gerekli izin derken open 4 all yamasını aktifleştirmiyor mu x-plore dan yukarıda ki kutuları işaretlemiyo mu eğer bunları yapmiyosa konuyu okumamıştır zaten o zaman niye soruyor ki bence başka bisey var aynı Azat kardeşin sorunu gibi soft attı kurtuldu ama eğer izin vermiyorsa o zaman sen haklısın

Tepkiler: azattt
    Konu Sahibi

Baska birsey yok olmasa formattan sonrada olmaz.
Dogru yapmadiginiz icin hata aliyorsunuz açıklaması bu

Tepkiler: Silinen Üye 2480407
yaptım ben teşekkürler

Tepkiler: Emrgncy ve yaren_dede
nasıl oluyor bu olay acemisiyim bu konuların orjinal fp2 kullanıyorum şimdilik