wildtiger223 Üye bu kadar yorum yapılmış bi indirip denemek lazım. çalışmasada eline sağlık kardeşim uğraşmışsın en azından
bu kadar yorum yapılmış bi indirip denemek lazım. çalışmasada eline sağlık kardeşim uğraşmışsın en azından
kongre Üye hani açıyordu haber7.com a gir dene bakalım açıyomu videoları - - - Eklendi - - - tel c6-01 çoğu videoyu zaten açıyor adobe flash player e çözüm yok sanırım yiiinede tşk.
hani açıyordu haber7.com a gir dene bakalım açıyomu videoları - - - Eklendi - - - tel c6-01 çoğu videoyu zaten açıyor adobe flash player e çözüm yok sanırım yiiinede tşk.
57semh57 Üye benim hiç bi işime yaramadı youtube da hala mobil olarak izlenemiyor uyarısı alıyoyorum bazı videolarda bu ne işe yarıyo onu anlamadım
benim hiç bi işime yaramadı youtube da hala mobil olarak izlenemiyor uyarısı alıyoyorum bazı videolarda bu ne işe yarıyo onu anlamadım
rmzndurak Üye 701 de C: ye de E: ye de yükledim olmadı film oynatmak istediğimde köşede kırık bi flash simgesi geliyor oynatmıyor. Bi kere de doğru düzgün bişey çıksın
701 de C: ye de E: ye de yükledim olmadı film oynatmak istediğimde köşede kırık bi flash simgesi geliyor oynatmıyor. Bi kere de doğru düzgün bişey çıksın
mustafanokia Üye bizim orjinal flash playerin baglantılarına program ile bakmistım adı: shoxwave flash player olarak geçıyor yani flash lite sùrüm değil
bizim orjinal flash playerin baglantılarına program ile bakmistım adı: shoxwave flash player olarak geçıyor yani flash lite sùrüm değil