Nokia 701 Fp1 stabil ve sorunsuz süper paylaşım nerdeydin dostum bu zamana kadar telefonu satacaktım sırf bu yüzden androidçi arkadaşlar hava atıp duruyodu ya senin telefon netten video bile açmıyo diye eline emeğine sağlık.
Nokia 701 Fp1 stabil ve sorunsuz süper paylaşım nerdeydin dostum bu zamana kadar telefonu satacaktım sırf bu yüzden androidçi arkadaşlar hava atıp duruyodu ya senin telefon netten video bile açmıyo diye eline emeğine sağlık.
E'ye kurmuştum bende bi farklılık görmedim. Normalde telefonun kendi browseriyle flash videoları açıyordum bunu yükledikten sonra facebook denedim açamadım ama youtube videolarıydı onlarıda zaten açıyordum direk facede paylaşılan bir video bulamadım şimdilik birde opera mini ile denedim açamadım.
Arkadaşlar benim telefonda face ve youtube videolarını açıyordu.Ancak flash player simgesi çıkıpta izleyemediğim dizi ve film siteleri açılmaya başladı bendeki değişiklik bu aradığım şeyde buydu onu anlatmaya çalışıyorum.mesela diziizle sitelerindeki videoları önceden açamıyordum şimdi açılıyor...
Arkadaşlar benim telefonda face ve youtube videolarını açıyordu.Ancak flash player simgesi çıkıpta izleyemediğim dizi ve film siteleri açılmaya başladı bendeki değişiklik bu aradığım şeyde buydu onu anlatmaya çalışıyorum.mesela diziizle sitelerindeki videoları önceden açamıyordum şimdi açılıyor...
benim telefonum e6. Ama face den video açmaya çalıştığımda web tarayıcım kapanıyo (nokianın webi). Operadan açtığımda direkt indirmeye geçiyo. Yardımcı olan olursa sevinirim
fp1 de adobe flash lite 4.0.3 yüklü zaten. bi tane swf dosyası açın seçeneklerden uygulama hakkında deyin sürümü gösteriyo. yani symbian cihazlarda zaten adobenin 4.0 sürümü yüklü buna gerek yok sanki.
Facebookta denedim. Videoyu indirirken açıp oynatıyor. Güzel olmuş. Paylaşım için teşekkürler.
Bu arada telefonum 5800 s60 v5 te oluyor. Oradada paylaş istersen.