Symbian Belle Boot Screen Turn N9

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap

Arkadaşım eline sağlık fakat telefonum hacksız bu durumda bizlere uygun olanıda paylaşırsan sevinirim.

achambo

Üye
Arkadaşım eline sağlık fakat telefonum hacksız bu durumda bizlere uygun olanıda paylaşırsan sevinirim.

zaten program hack istiyo ben sadece içindekileri çıkarıp klasörlere yerlestirdim bunu uygulamak için c deki sistem dosyalarını görmek gerek

Konu Sahibi
Boot screen değişimi kesinlikle normal bir uygulama kurulumu gibi algılanmasın signed olsada cihazda sistem dosyalarına erişim açık olmadıkça başarısız olacakdır belle refreshdede avkon mod yoksa yine dahili bileşen hatası alınacakdır bu açılış ekranının başka bir çözümü yükleme şekli yokdur ...

döğru ama orjinal YAZILIMDA CALŞMIYMIYOR SAYFA ACDIĞINİzda yazın hangi cihazlara yüklenir

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap

Farkındayım uygulamadan ziyade sistem üzerinden oynuyoruz.Yine bir umut gözüyle baktım fakat çıkar yol hackı mecburi kılıyor.Avkon moda rast gelsemde hiç yanaşmadım dediğiniz gibi çözüm olarak bir başka yöntemi yok.Hacklediğim bir zamanda hala güncelliğiyle kalırsa ilk ele alacağım bir uygulama olacak.Tekrardan

ccanli

Üye
achambo, kardes lınk ölü yenıleyebılirmisın

Dostum bunu mif yaparsan çok güzel açılış ekranı olur yemin ederim orjinal oluur

sedatatt

Üye
usta sis dosyası ya da mif paylaşır mısın yeniden linkler sorunlu hep

CiA7

Üye
teşekkürler dostum. Emeğine SaĞlık.

Anil-D

Üye
sis editorle parçala cye salla

yerleşik bileşen hatası alanlara;
ilk olarak aşağıdaki linkten zip dosyasını indiriyoruz x-plore ile içindeki .txt dosyasını C : /private/10202be9 içine atıyoruz.
sonra E ana dizine mods klasörü oluşturup x-plore ile zipteki startup.gif dosyasını oluşturduğumuz mods klasörüne atıyoruz.
kapat aç işlem tamam.

tek sorun açılış tonu çalmıyor nedenini anlamış değilim.
kodlamadan anlayan bi arkadaş .txt dosyasındaki startup.mp3 ile ilgili bölümü çıkarmak suretiyle orjinal açılış tonunun çalıp çalmayacağına bakarak bizi aydınlatabilir.
ama dilerseniz mp3 uzantılı ses dosyanızı startup.mp3 olarak adlandırıp mods klasörüne atarak deneyebilirsiniz ayrıca kapanış ekranı için de herhangi bir gif dosyasını shutdown.gif olarak adlandırıp yine mods içine atabilirsiniz.
C6-01 refreshde denendi diğer modeller için garanti veremiyorum.

link

ses icin startup.mp3 olmayacak startup.aac olacak ama mp3 ü .aac ye çevirmek lazım

ses icin startup.mp3 olmayacak startup.aac olacak ama mp3 ü .aac ye çevirmek lazım

ses olayını da çözdüm kodlamada sorun varmış düzelttim. kodlamada uzantı mp3 olduğu için dosyanın da mp3 olması gerekiyor.
şimdi 4 dakikalık şarkı koyuyorum şarkı bitince açılıyor telefon öyle bi acayip.