qsaw Üye ^BaRoN^' Alıntı: Hayır.Anlamamışlar anna gözüküyormuş cihaz Genişletmek için tıkla ... Baya Şanslıymışsın
^BaRoN^' Alıntı: Hayır.Anlamamışlar anna gözüküyormuş cihaz Genişletmek için tıkla ... Baya Şanslıymışsın
valent Üye Listeler Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Rehberde gezerken, kişinin detay sayfasına bakıyorsunuz. Bu gibi durumda yeni efektler uygulanmış. Bunlardan birisi de "Flip" efekti.N8 sızdırılan son versiyonda bu olay yok düzenlemeye girdiğinde anna gibi
Listeler Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Rehberde gezerken, kişinin detay sayfasına bakıyorsunuz. Bu gibi durumda yeni efektler uygulanmış. Bunlardan birisi de "Flip" efekti.N8 sızdırılan son versiyonda bu olay yok düzenlemeye girdiğinde anna gibi
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi [h=3] Belle CFWler N8 Symbian Belle Madness CFW V2.1 Güncellendi! [/h][h=1] N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11( tam turkce [/h][h=1]Nokia C7 RM-675 RC Belle 111.030.0607[/h]
[h=3] Belle CFWler N8 Symbian Belle Madness CFW V2.1 Güncellendi! [/h][h=1] N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11( tam turkce [/h][h=1]Nokia C7 RM-675 RC Belle 111.030.0607[/h]
qsaw Üye Cihanî Sultan' Alıntı: ben o nokianın.... bu aralar çok yazar oldum bu sözü Genişletmek için tıkla ... fark ettik
Cihanî Sultan' Alıntı: ben o nokianın.... bu aralar çok yazar oldum bu sözü Genişletmek için tıkla ... fark ettik
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi south' Alıntı: Güzel paylaşım. Bu sunumu hazırlayan arkadaş da iyi iş çıkarmış. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... önemli değil
south' Alıntı: Güzel paylaşım. Bu sunumu hazırlayan arkadaş da iyi iş çıkarmış. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... önemli değil